Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek foglalkoznom kellene az exbarátnők híreszteléseivel?

Figyelt kérdés

Két hónapja vagyok együtt egy férfival, egyelőre minden szuper, jól érzem magam vele. Azonban pár napja a fülembe jutott egy pletyka ami nem hagy nyugodni. Állítólag a barátom két előző exe beszélőviszonyba kerültek egymással és kibeszélték őt egy közös ismerős füle hallatára (tőle tudom mindezt). Az egyik csaj azt mondta, hogy a barátom többször megpofozta, meg is csalta. A másik csaj pedig azt mondta, hogy őt szintén megcsalta, illetve őt nem verte meg csak úgy megrángatta, hogy nyomok maradtak a karján (akkor szakított a barátommal). Arról is beszéltek, hogy nem tudták tolerálni a sok ivást.

A közös ismerős ezeket elmesélte majd hozzátette, hogy ő nem akar ebbe belefolyni, csak tudjak ezekről.

Óvatosan felhoztam az ex témát tegnap a barátomnál, pár mondatot meséltem a legutóbbi pasimról. A hangulata rögtön megváltozott, mérges lett. Azt mondta, az ő exei nem normális nők, hisztis p*csák, szerinte teljesen őrültek és az egyikük meg is csalta őt, a másik pedig meglopta. Ezután másfelé terelte a beszélgetést de én azóta is ezen agyalok. A barátom kb. kétnaponta megiszik 1-2 doboz sört, hétvégén töményet. Kicsit temperamentumos, vagány, pörgős de semmi jelét nem adta eddig, hogy agresszív lenne.

Túlagyalom szerintetek vagy van valami az exei beszámolójában? Mit csináljak?

27N

2023. ápr. 7. 15:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
7es vagyok. Amint szakítasz vele, tiltsd és töröld mindenhol, minden lehetséges platformon. Egyáltalán ne is adj esélyt, hogy valahogy a későbbiekben fel tudja veled venni a kapcsolatot. Csak manipulálni vagy bántani szeretne, minden szava hazugság lenne.
2023. ápr. 7. 17:26
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szurkolok, hogy minden simán menjen, vigyázz magadra, ne hagyd magad manipulálni! Erősnek és bátornak kell lenned, majd eljön az igazi, de az nem ez a srác lesz.
2023. ápr. 7. 18:15
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Persze, foglalkozni kell.

Te mondod azt az exeidről, hogy megpofoztak, megcsaltak, akikről nem igaz? Persze, hogy nem.

Két nő is állítja, nagyon is igaz.

Majd írd meg, hogy sikerült a szakítás, okos döntést hoztál.

2023. ápr. 7. 18:56
 24/32 anonim válasza:
0%
Nagyon sajnálom de ez a férfi most velem jött össze és velem nagyon jóindulatú,odaadó,tisztelettudó és szolíd.Szeret engem,mert én megadom neki a tiszteletet és alázatos vagyok vele,éreztetem hogy ő a domináns és nem én,mindent megköszönök neki.Lehet,hogy te ezeket nem adtad meg neki.Én elviselném a verést is ha úgy van mert én nagyon szeretem.Ha gondolod üss meg te nő vagy kapj el de én akkor is szeretni fogom.
2023. ápr. 7. 19:31
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

Kérdező olvasd el ezt és te is utolsó!

2023. ápr. 7. 19:45
 26/32 A kérdező kommentje:

Nos, túl vagyok rajta. Gyomoridegem volt már mire odaértünk hozzá, de próbáltam higgadtnak látszani. Elmondtam, hogy sajnálom de ez nem fog működni, úgy érzem egyszerűen most nem fér bele az életembe egy kapcsolat (hirtelen csak ez az indok jutott eszembe, amit azt hiszem a #9-es írt). Féltem, hogy hirtelen dühbe gurul de csak csöndben meredten nézett, aztán mondta jól gondoljam meg mert ő második esélyt nem ad, meg hülye vagyok amiért egy ilyen kapcsolatot eldobok, azt hitte több eszem van. Arrogáns lett és lekezelő. Elköszöntem aztán bátyámmal hazajöttünk (ő kint cigizett addig közel az ajtóhoz, hogy hallgasson minket). Egy mondatot írt azóta, hogy számára én már nem létezek, ne is keressem ezek után sírva őt.

Kicsit felzaklatott ez az egész, de közben nyugodtabb is vagyok, az a rossz érzés elmúlt.

2023. ápr. 7. 20:00
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Ügyes vagy, büszke vagyok rád.

Majd jön az életedbe ezerszer jobb!(9-es voltam). :)

2023. ápr. 7. 20:04
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy okos, értelmes nő.

Ügyes vagy, hogy megmerted ezt lépni.

2023. ápr. 7. 22:42
 29/32 A kérdező kommentje:

Kedvesek vagytok, köszönöm nektek és a többieknek is.

24, kalipszo! Nem igazán értem amit írsz, biztos ehhez a kérdéshez szántad?

2023. ápr. 7. 23:19
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok kérdező. Végre egy kérdező, aki tiszta aggyal reális döntést hozott és ki is tartott mellette. Valóban jobban jártál így.
2023. ápr. 8. 12:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!