Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más férfi hogy bírja, hogy mindig neki kell az erősnek lennie a kapcsolatban?
10
Bogárka! A kérdező az, aki a pár darab személyes tapasztalata alapján általánosít és ténykéntz kezel olyan dolgot, ami nem igaz.
Én meg hányszor megkaptam hogy túl erős, határozott nő vagyok, mert igen is számíthat rám a párom. Szóval erről meg ennyit.
Mindenki más. De nem minden nő ilyen kérdező.
N 31
Rám tényleg nem nagyon lehet számítani, ha anyumhoz hasonlítom magam. Ő egyedül vitte a háztartást, intézett kb. minket, járt dolgozni. Közben kezelte a nagyszülőket, és lelki támogatást adott apumnak.
Apumnak először saját cége volt, aztán igazgató lett egy elég nagy cégnél és ő “csak” dolgozott, elég sok túlórában.
Talán ehhez az is hozzátesz, hogy manapság nem is elvárás, hogy mondjuk az OTP igazgatóinak feleségei 8 órában dolgozzanak (még ki is néznek, ha megteszed) és ez “csorog le” a társadalom többi szintjére. Ahogy nőként téged is elítélnek sokan, ha azt mondod egyedül viszed a háztartást munka mellett, mert rosszul választottál párt.
Anyum feladatainak én csak egy részét tudom megcsinálni. Pl. ha a fejem tetejére állok sem tudok olyan lelki stabilitást, kiegyensúlyozottságot sugározni, mint ő tud. Nem vagyok házias, nálunk a férjem sokkal több házimunkát végez. Cserébe jó a fizum.
Kiváncsi vagyok, hogy a gyerekek születése után fog-e ez változni. Elvileg anyum is akkor lett stabilabb lelkileg. Állítólag attól “felnősz” bizonyos szempontból.
18# Abban hogy nem úgy akarok élni , hogy a párom mindenféle terhet rám dobál, amíg én semmivel nem terhelhetem.
Hanem úgy hogy én is támaszkodhatok rá mikor bajom van, nem csak ő. Abban mi az anyapótlékság?
Akkor ne engedd h rád dobálja az övét, így kvittek vagytok. Vagy meg kell beszélni vele h ez így nem jó,halgasson meg ő is.Ha ide írsz, attól nem oldódik meg
18-voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!