Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más férfi hogy bírja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más férfi hogy bírja, hogy mindig neki kell az erősnek lennie a kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Csak én érzem azt hogy a nőkre sose lehet támaszkodni?

2023. ápr. 6. 21:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
#10 ja most kellett volna megsértődnöm? Bocsánat, nem volt világos, mi a feladat :D
2023. ápr. 6. 22:53
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
11: ha feladatnak fogod fel, akkor már bajban vagy. vicceskedsz, de már kimutattad a frusztrációdat. Pff lol. Na joccakát!
2023. ápr. 6. 22:59
 13/21 anonim ***** válasza:
71%

10

Bogárka! A kérdező az, aki a pár darab személyes tapasztalata alapján általánosít és ténykéntz kezel olyan dolgot, ami nem igaz.

2023. ápr. 6. 23:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én meg hányszor megkaptam hogy túl erős, határozott nő vagyok, mert igen is számíthat rám a párom. Szóval erről meg ennyit.

Mindenki más. De nem minden nő ilyen kérdező.

N 31

2023. ápr. 6. 23:11
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Én meg azt unom, hogy erős és határozott vagyok, ezért minden fiú/férfi behisztizik, hogy vegyek vissza, ne legyek ilyen határozott stb., mert így nem tudnak ők lenni az “erősek”.
2023. ápr. 6. 23:51
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Rám tényleg nem nagyon lehet számítani, ha anyumhoz hasonlítom magam. Ő egyedül vitte a háztartást, intézett kb. minket, járt dolgozni. Közben kezelte a nagyszülőket, és lelki támogatást adott apumnak.

Apumnak először saját cége volt, aztán igazgató lett egy elég nagy cégnél és ő “csak” dolgozott, elég sok túlórában.

Talán ehhez az is hozzátesz, hogy manapság nem is elvárás, hogy mondjuk az OTP igazgatóinak feleségei 8 órában dolgozzanak (még ki is néznek, ha megteszed) és ez “csorog le” a társadalom többi szintjére. Ahogy nőként téged is elítélnek sokan, ha azt mondod egyedül viszed a háztartást munka mellett, mert rosszul választottál párt.

Anyum feladatainak én csak egy részét tudom megcsinálni. Pl. ha a fejem tetejére állok sem tudok olyan lelki stabilitást, kiegyensúlyozottságot sugározni, mint ő tud. Nem vagyok házias, nálunk a férjem sokkal több házimunkát végez. Cserébe jó a fizum.

Kiváncsi vagyok, hogy a gyerekek születése után fog-e ez változni. Elvileg anyum is akkor lett stabilabb lelkileg. Állítólag attól “felnősz” bizonyos szempontból.

2023. ápr. 7. 07:46
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Valoszinuleg rosszul valasztasz, mert egy igazan mely kapcsolatban beszeltek egymassal es semmi gaz sincs abban, hogyha nem mindig vagy a toppon.
2023. ápr. 7. 07:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Most terhet levenni kell valaki, vagy csak szeretetből!? Anyapótlék, vagy nő kell????
2023. ápr. 7. 09:03
 19/21 A kérdező kommentje:

18# Abban hogy nem úgy akarok élni , hogy a párom mindenféle terhet rám dobál, amíg én semmivel nem terhelhetem.

Hanem úgy hogy én is támaszkodhatok rá mikor bajom van, nem csak ő. Abban mi az anyapótlékság?

2023. ápr. 7. 09:08
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne engedd h rád dobálja az övét, így kvittek vagytok. Vagy meg kell beszélni vele h ez így nem jó,halgasson meg ő is.Ha ide írsz, attól nem oldódik meg

18-voltam.

2023. ápr. 7. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!