Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapasztalat jordániai férfiakk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalat jordániai férfiakkal? Nagyon szeretnék meghallgatni másokat is

Figyelt kérdés

Kicsit több, mint egy éve vagyok együtt a jordániai párommal. Úgy gondoltam elég jól ismerem őt, de még a mai napig érnek meglepetések.

Az indulatosságot már a kapcsolat elején felfedeztem benne, illetve azt, hogy nem igazán tudja miről beszélgessünk (érződik, hogy odahaza nem lehetett nők társaságában sokat). Ami nagyon furcsa nekem, az az, hogy a szeretetnyelve a pénz. Megsirat: ajándék, veszekedés: ajándék, kérek tőle pénzt: lenyugszik, sőt fel is izgul tőle néha sexuálisan. Remélem nem valami új fétisét fedeztem fel basszus. Ki érti a férfiakat?

2023. márc. 25. 11:19
 1/10 anonim ***** válasza:
18%

"Ami nagyon furcsa nekem, az az, hogy a szeretetnyelve a pénz."

Egy nyelvet beszél a nőkkel.

2023. márc. 25. 11:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Minek vagy vele, de őszintén? Már az elején indulatos? Milyen lesz később...

Nem tudtok beszélgetni? Akkor mit csináltok? Elég fontos része egy kapcsolatnak a kommunikáció...

"A szeretetnyelve a pénz." Azt hiszem ezt ajándékozásnak hívják de mindegy, az a lényeg hogy a tied is ez-e, mert ha nem akkor lesznek ellentétek...

Eléggé vakvágány kapcsolatnak tűnik ezek alapján.

2023. márc. 25. 11:48
 3/10 anonim ***** válasza:
14%
Exogámia működés közben. Külföldi, van mani, egyből kell a nőnek.
2023. márc. 25. 11:48
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

#1 :DDDDDDD

Szerintem elég kevés magyar nő van együtt jordániai férfiakkal...

De a viselkedése elárulja, hogy te tulajdon vagy számára, nem társ. Maradj vele, gondolom nem véletlenül jöttetek össze.

2023. márc. 25. 12:34
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Megsiratni az elhunytat szokták.
2023. márc. 25. 12:44
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

"Az indulatosságot már a kapcsolat elején felfedeztem benne"

Jesszus. Sokan örülnének, hogy a kapcsolat elején kimutatta a foga fehérjét, ki jött az igazi énje magyarán, nem csak házasság, gyerek után mondjuk. Most még könnyebb lelécelni, de téged ez se rettent meg....

"Ki érti a férfiakat?"

Hát te biztos nem, hogyha még ezek után sem veszed fel a nyúlcipőt...

Te valami mazochista vagy, vagy mire vársz, őszintén??

2023. márc. 25. 13:00
 7/10 anonim ***** válasza:
95%

Muszlim vagyok.

Az Iszlám tradicionálisan azt sem engedi hogy a férfi leüljön családon kívüli nők mellé.

A nők és a férfiak külön társalognak például még vendégségben is.

Talán ez is hozzájárul a viselkedéséhez, de nem tudom Ő mennyire tartja a Szunna előírásait.

2023. márc. 25. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként pedig a jordániai testvéreink általában véve a muszlimok "krémjéhez" tartoznak sztem.

Kedvesek, mindenkivel segítőkészek, vendégszeretőek inshaallah.

2023. márc. 25. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
#6 mire vár kérdező? Még több pénzre ;)
2023. márc. 25. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

Tapasztalat? Apádék még nem téptek meg, hogy térj észhez?

Az a terület egyáltalán nem az a kultúrkör, ami megfér azzal, amiben te felnőttél, és amit te magad is képviselsz. Ideig-óráig megvan a parasztromantika, de nem fogtok összecsiszolódni, mert ott a férfi nem csiszolódik. Ha te nem vagy az a behódolós, lábtörlő típus, akinek kuss a neve, akkor felejtős. Ennyihez ért érzelmileg a nőkhöz: a pénz mindent megold, és náluk meg is, mert bármit megtehet, kuss van otthon. Bár, abban igazad van, hogy hasonló kaliber (agresszív, én vagyok a jani) van itthon is, csak javarészt pénz nélkül, a mostani pasi legalább nem sajnálja a könnyeidet a bankóival feltörölni ...

2023. márc. 26. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!