Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalat jordániai férfiakkal? Nagyon szeretnék meghallgatni másokat is
Kicsit több, mint egy éve vagyok együtt a jordániai párommal. Úgy gondoltam elég jól ismerem őt, de még a mai napig érnek meglepetések.
Az indulatosságot már a kapcsolat elején felfedeztem benne, illetve azt, hogy nem igazán tudja miről beszélgessünk (érződik, hogy odahaza nem lehetett nők társaságában sokat). Ami nagyon furcsa nekem, az az, hogy a szeretetnyelve a pénz. Megsirat: ajándék, veszekedés: ajándék, kérek tőle pénzt: lenyugszik, sőt fel is izgul tőle néha sexuálisan. Remélem nem valami új fétisét fedeztem fel basszus. Ki érti a férfiakat?
"Ami nagyon furcsa nekem, az az, hogy a szeretetnyelve a pénz."
Egy nyelvet beszél a nőkkel.
Minek vagy vele, de őszintén? Már az elején indulatos? Milyen lesz később...
Nem tudtok beszélgetni? Akkor mit csináltok? Elég fontos része egy kapcsolatnak a kommunikáció...
"A szeretetnyelve a pénz." Azt hiszem ezt ajándékozásnak hívják de mindegy, az a lényeg hogy a tied is ez-e, mert ha nem akkor lesznek ellentétek...
Eléggé vakvágány kapcsolatnak tűnik ezek alapján.
#1 :DDDDDDD
Szerintem elég kevés magyar nő van együtt jordániai férfiakkal...
De a viselkedése elárulja, hogy te tulajdon vagy számára, nem társ. Maradj vele, gondolom nem véletlenül jöttetek össze.
"Az indulatosságot már a kapcsolat elején felfedeztem benne"
Jesszus. Sokan örülnének, hogy a kapcsolat elején kimutatta a foga fehérjét, ki jött az igazi énje magyarán, nem csak házasság, gyerek után mondjuk. Most még könnyebb lelécelni, de téged ez se rettent meg....
"Ki érti a férfiakat?"
Hát te biztos nem, hogyha még ezek után sem veszed fel a nyúlcipőt...
Te valami mazochista vagy, vagy mire vársz, őszintén??
Muszlim vagyok.
Az Iszlám tradicionálisan azt sem engedi hogy a férfi leüljön családon kívüli nők mellé.
A nők és a férfiak külön társalognak például még vendégségben is.
Talán ez is hozzájárul a viselkedéséhez, de nem tudom Ő mennyire tartja a Szunna előírásait.
Egyébként pedig a jordániai testvéreink általában véve a muszlimok "krémjéhez" tartoznak sztem.
Kedvesek, mindenkivel segítőkészek, vendégszeretőek inshaallah.
Tapasztalat? Apádék még nem téptek meg, hogy térj észhez?
Az a terület egyáltalán nem az a kultúrkör, ami megfér azzal, amiben te felnőttél, és amit te magad is képviselsz. Ideig-óráig megvan a parasztromantika, de nem fogtok összecsiszolódni, mert ott a férfi nem csiszolódik. Ha te nem vagy az a behódolós, lábtörlő típus, akinek kuss a neve, akkor felejtős. Ennyihez ért érzelmileg a nőkhöz: a pénz mindent megold, és náluk meg is, mert bármit megtehet, kuss van otthon. Bár, abban igazad van, hogy hasonló kaliber (agresszív, én vagyok a jani) van itthon is, csak javarészt pénz nélkül, a mostani pasi legalább nem sajnálja a könnyeidet a bankóival feltörölni ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!