Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinálja ezt egy férfi ha kapcsolatban van?
Annyira fáj. Ha bejeloli egy csaj akkor vissza jelöli akkoris ha nem ismeri.
Ő jelölni nem szokott, de nézegetni szokott más csajokat a neten azt tudom. Hogy milyen rendszeresen azt nem tudom. De nagyon rosszul esik tőle, azt hittem tényleg szeret, de úgy látszik ő is átver mint mindeki mas. 5 éve vagyunk együtt. Megcsalásrol nem tudok, de ez annak köszönhető be hogy nem jár sehova, nincsenek barátai. Ha mászkálna, gondolom lenne megcsalás is. Miért csinálja ezt? Ha megkérdezem tőle, értelmes választ nem kapok, csak annyit "ismerősnek tűnt azért jelöltem vissza, de ha zavar letörlöm" meg hogy "azzal hogy néha megnézek mást, azzal nem ártok senkinek semmit"
De biztos van valami oka.
Basszus ez komolyan egy 14 évesnek a gondolkodása.
Ne haragudj de ez nem egy érett gondolkodás.
"Ha mászkálna, gondolom lenne megcsalás is." ---> Már miért kéne? Ez alapján minden 2. férfi megcsalná a párját.
Visszajelöli...édes istenem..ki nem sz**arja le ezt is szinte mindenki csinálja...
Ebből nem következtethetsz arra, hogy nem szeret, vagy megcsalna. Nem! Csak ebből nem.
Attól függ, hogy alapból milyen a kapcsolatotok, milyen veled, hogy kezel téged, milyen szinten foglalkozik veled, hogy ér hozzád, hogy ölelkeztek, milyen a szex...
De ha te ennyire nagyon bizalmatlan vagy vele szembe, akkor vess véget ennek a kapcsolatnak, mert a végén egymás idegeire fogtok menni.
Ez nekem is kellemetlen lenne, de mi ez hogyha eljárna akkor meg is csalna?? Ez alapján minden dolgozni járó férfi is félremenne, nemhogy az akinek van akár csak 1-2 barátja is, akikkel néha találkoznak inni kicsit.
Exem volt ilyen, hogy szerinte akkor is megcsaltam ha csak kiszaladtam a sarki boltba 10 percre.
Megkérdezted, hogy miért csinálja ezt?
"de nézegetni szokott más csajokat a neten azt tudom" - ezt honnan tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!