Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a kényelmes férfi ellen?
A párommal közel 2 és fél éve alkotunk egy párt, mindketten harmincas korosztálybeliek vagyunk.
Tudni illik, mindent kézbe vevő típus vagyok, így nem nehéz el laposodni mellettem. Viszont a párom készpénznek veszi, hogy mindent IS megcsinálok otthon, és máshol is helyette. Odaadó és szerető fél efelől semmi kétség, de néha nem bánnám ha szó nélkül el tudna indítani egy mosást.
Hosszútávon nem tudom mennyire egészséges így élni. Tudom, beszéljük meg.
Minden alkalommal beszélünk róla, de napok elteltével vissza terünk az eredeti fel álláshoz.
Igazából csak azzal szeret foglalkozni, amit ő szeret. Tegyük fel, játszik a barátokkal, vagy épp az autót újítja.
De ha megkérdezem hová tervez utazni idén, akkor passz ahova szeretnék.
Nagyon kettős érzéseim vannak, mert nagy szerelem a miénk, de nincs kedvem anya lenni számára.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Semmit nem tudsz csinálni. Vagy elfogadod, vagy pedig keresel egy felnőtt embert, aki tud mosni anélkül is, hogy rimánkodni kelljen neki.
Ez azért valahogy kialakult, tehát végülis ezt te eltűrted egy darabig, meg lehet is, hogy eleinte még nagy lelkesen loholtad bele magad abba, hogy kiszolgáld, nyilván most lett belőle eleged, később ez csak nehezteléshez fog vezetni.
"Odaadó és szerető"
Mit ad oda és kit/mit szeret?
Ugyanez van nálunk is, csak mi negyvenesek vagyunk, közel 5 éve együtt. Én is hetente felteszem magamnak a kérdést, hogy biztos jó lesz-e ez így, de mindig oda lyukadok ki, hogy nagyon sokan szívesen cserélnének velem, mert amúgy meg arany életem van mellette, nem csak másokhoz, de az előző kapcsolataimhoz képest is.
A nadrágot itthon én hordom, de a legjobb, hogy ezt ő az elején meg is mondta, hogy neki mindig mondani kell, hogy mit csináljon, mert magától nem látja. Ez működik is, a probléma tényleg csak annyi, hogy férfit szerettem volna magam mellé és nem egy tízéves gyereket.
Szóval semmi okosat nem tudok mondani, csak azt, hogy nem vagy egyedül.
Senki sem tökéletes, ti sem vagytok azok, ő sem, és te sem. Ahogy olvastam a leírásod az volt a benyomásom, hogy te nem szereted őszintén ezt az embert.
Lenézed, és gyereknek kezeled - ebből gondolom. Ha fordítva így beszélne rólad elárulva éreznéd magad, és megalázva.
Te mennyire vagy nőies szerinted? Csak hogy mennyire egál a helyzet azért kérdezem.
Kedves 6-os!
Egy szóval sem említettem, hogy bármelyikünk is tökéletes vagy tökéletlen.
Véleményem szerint csak azt lehet gyereknek kezelni, aki tesz is róla. Egyáltalán nincs lekezelő magatartások vele szemben. Szerintem nem szabadna elvárásnak lennie, hogy a partnerünk tervezzen velünk is.
Bizonyára sertések vélhetted kérdésem, tekintve a nőiességem mivoltáról kérdezel.
Minden alkalommal teszek (legalábbis próbálok) megmaradni Nőnek, nem pedig anyának.
Hogy ez miben valósul meg, a fantáziádra bízom.
Úgy vélem nem tudnék neked megfelelő választ adni.
Nem szeretnék senkit ismeretlenül minősíteni vagy megbántani...Viszont a barátod valóban gyerekesnek tűnik,mintha kiskanállal kéne a szájába adni a nyálat.
Tapasztalatom szerint sok esetben ilyesfajta emberekből válnak olyanok,akiknek végül a fogmosásért,zuhanyzásért,de még egy boltba leugrásért vagy felporszívózásért is könyörögni kell.Aztán már a közös programokért,végül a szexért is.Nem beszélve arról,hogy bármilyen gondotok akad a háztartásban,te majd szórhatsz ki tízezreket például szerelőre,mert elromlott a csap,a kilincs,fel kell fúrni egy polcot,le kell glettelni egy falat...egyebek.
Aztán csak állsz értetlenül a vasárnapi ebéd felett,amit te találtál ki és te főztél természetesen,ami után te mosogatsz el és nem érted,mindezért cserébe miért is nem jut eszébe magától az úriembernek,hogy két böfögés között megöleljen.
Szóval:szerintem menekülj!
Fogd fel úgy, hogy ha összeházasodtok akkor is kb ez lesz. 50-80 évig még.
Ne rinyálj itt, vele beszéld meg. Eleve gáz ha itt beszéled meg ezeket. Ezek szerint nem tudtok kommunikálni.
"Lenézed, és gyereknek kezeled - ebből gondolom. Ha fordítva így beszélne rólad elárulva éreznéd magad, és megalázva."
AKkor javaslom, hogy a kérdező is fejezzen be minden otthoni tevékenységet és éljen a hobbijainak.
Persze, hogy gyerekként kezeli, mivel úgy viselkedik.Én mondjuk nem pesztrálnék egy felnőtt embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!