Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, ha a férfi túl illedelmes, túl kedves,
azonnal válaszol az üzeneteim re,jön, keres, még a
lábam elől is elpakol,hogy kényelmesen járhassak?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy erre vágyom. Tök tetszik a külseje, és amíg ezeket nem csinálta, csak pimaszul megsimogatott, oda is voltam érte. Aztán picit elkezdtem megismerni, és kiölt minden vonzalmat belőlem, ami a fullos kulsejere létrejött. Erre mondjátok, hogy needy, vagy creepy?Mi ez a viselkedés? Nem a rossz bánásmódhoz szoktam, félre ne értsétek, partner partner kapcsolataim voltak, ahol én a hagyományosabb módon szívesen támogattam a férfit, ha úgy volt.. Miért halt el a vonzalmam? Miért viselkedik így egy pasi?
erre szokták mondani, hogy a nők se tudják mit akarnak, aztán ezen megsértődtök
2021. júl. 1. 19:00
2/19 A kérdező kommentje:
Nem sértődöm meg. Meg szeretném érteni magam, tanulom magam, hogy miért halt ki a vonzalom a durva pedálozástól. Talán érzem, nem nekem szól, hanem bárkinek.
2021. júl. 1. 19:03
3/19 anonim válasza:
Szerintem komoly kapcsolatot akar toled es igy akarja bebizonyitani hogy nem csak kibasznalni akar. Mindenki tudja h a noket allandoan kerulgetik a szemet bunko pasik akik csak azt akarjak es emiatt bizalmatlanok a komoly szandeku padikkal, ezert o most bizonyitani akar neked. Te meg nem ertel meg egy ilyen pasira, majd ha mar megragott es kikopott par bunko, akkor ertekelni fogod. Amugy meg az van mogotte hogy hoditani akarsz es ugy hogy mar megvan, nem olyan izgalmas. Raadasul vad izgalmas szexre, szenvedelyre vagydz, ehhez meg kell egy kis drama, olyan dgok amin agyalhatsz pl. Miert nem ir stb. Kepzeld el hogy dobod es egy honap mulva osszejon egy fullos novel. Mit ereznel?vizualizalj. Kepzeld el hogy tul van rajtad es odavan az uj barinoett. Ha feltekenyseget erzel, akkor az van amit fent vazoltam. Ha nem erzel semmit, akkor valojaban nem vonzodsz, engedd el.
2021. júl. 1. 19:11
4/19 anonim válasza:
Nem mindenkinek jön be a hajbókolás. Lehet, hogy azt érzed tudat alatt, hogy nebáncsvirágnak tart, akinek mindent meg kell csinálnia, és nem kezel egyenrangú félként.
2021. júl. 1. 19:13
5/19 anonim válasza:
Szerintem ezt nem igazán lehet megváltoztatni, a legtöbb nőnek nem az ilyen típusú férfiak vonzóak, ezért csalódnak állandóan.
Sajnos te is ilyen lány vagy, szóval nincs szerencséd.
2021. júl. 1. 19:14
6/19 anonim válasza:
Én is megtaláltam végre az igazit, akivel másabb voltam mint az előző barátnőimmel. Egyszerűen tudat alatt annyira örültem neki, hogy velem van, hogy mindent megakartam neki adni. Örültem, hogy szeretgethetem stb. :3
10 napig tartott és talált egy másik srácot akivel jobban eltudta magát engedni. Aki nem törődik vele annyira.
Visszatekintve teljesen megértem, hogy titeket nem annyira vonz ez a ragaszkodás, és változtatni is fogok rajta. Ez egy olyan dolog ami akkor jön ki amikor valaki tényleg szeret és magának akar. Ha egy ilyet visszautasítást megtapasztalunk akkor tanulunk belőle. A következő lánnyal nem akarjuk elrontani. Nem fogunk rá úgy tekinteni mint egy kincsre.
Még egyszer mondom teljesen megértem a lányok álláspontját arról, hogy ez a túlzott odaadás taszító. De azért egyben szomorú is. Csak azért mert én mint férfi megtaláltam a másik felem, akinek mindent megadnék, ezért eldob? :')
Tapasztalat kell mindenkinek úgy fejlődünk. A férfi megtanul uralkodni az érzésein és a nő megtanulja majd utólag értékelni azt amit kapott. (Visszamenőleg)
2021. júl. 1. 19:25
7/19 A kérdező kommentje:
Közben a héten egy másik férfi pont az ellentétét csinálta velem. Nem is magánéleti okokból írtam neki. És nem válaszolt sokáig, foghegyről kezelt. Előző nap volt egy körünk egymással, csak jól megnézett magának, majd bemutatkozott. Másnap meg a fentiek. A viselkedés sokkal inkább felkeltettecaz érdeklődésemet. Ma felhivott, nagyon jó, mély beszélgetésünk volt, aztán ő is egyből írt nyalizva. Ttt nem veszett el a vonzalom. Ki érti ezt. Mivel a héten kepbejött egy rég nem látott harmadik fickó is... Akkor őt is megemlítem. Ő csak bámul, meg meghívott vendegsegbe szüleim okán. Már ott sem érzek semmit. Van olyan, hogyha egyszerre sokan kerülnek képbe, nem tud kialakulni a vonzalom?
2021. júl. 1. 19:25
8/19 A kérdező kommentje:
6. Ez gyönyörű volt. Te egy nagyon értékes ember vagy. Tényleg.
2021. júl. 1. 19:29
9/19 anonim válasza:
Köszi. Még elpirulok ;3
2021. júl. 1. 19:31
10/19 anonim válasza:
remélem jön majd egy nő, és leszoktat a :3-ról, mert gondolom addig nem hagyod abba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!