Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar, ha a férfi túl illedelmes, túl kedves, azonnal válaszol az üzeneteim re,jön, keres, még a lábam elől is elpakol,hogy kényelmesen járhassak?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy erre vágyom. Tök tetszik a külseje, és amíg ezeket nem csinálta, csak pimaszul megsimogatott, oda is voltam érte. Aztán picit elkezdtem megismerni, és kiölt minden vonzalmat belőlem, ami a fullos kulsejere létrejött. Erre mondjátok, hogy needy, vagy creepy?Mi ez a viselkedés? Nem a rossz bánásmódhoz szoktam, félre ne értsétek, partner partner kapcsolataim voltak, ahol én a hagyományosabb módon szívesen támogattam a férfit, ha úgy volt.. Miért halt el a vonzalmam? Miért viselkedik így egy pasi?#vonzalom #Túludvarias
2021. júl. 1. 18:53
11/19 anonim válasza:
Kedves kérdező, megtaláltam a rémálmodat :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
12/19 A kérdező kommentje:
Naaa, egy igazi bianco csekk!! Bármire be lehet váltani😀😀
2021. júl. 1. 19:40
13/19 A legrosszindulatúbb válasza:
Kiölt belőled minden vonzalmat, csak mert úgy érezte, hogy érdemes törődni veled, érdemes komolyabb energiát fektetni beléd, mert megkedvelt, megszeretett? Úgy tűnik, belétek tényleg csak a farkunkat kell fektetni, s nem az energiáinkat.
14/19 anonim válasza:
Leírtad, te szeretsz a törődőbb lenni a kapcsolatban.
Van pár érdekes férfi, aki a kaját is megrágná helyetted. Szerintem ők vagy olyanok, akik mindig tudni akarják, hol vagy, mit csinálsz, vagy olyanok, akiknél ez csak színjáték.
De ügyes vagy, hogy érzed, hogy ez nem normális.
15/19 A kérdező kommentje:
Színjáték. Ez az. Erre gondolok. Nem ismer annyira, hogy ezt az inputot akarhat á belém fektetni. Még ha jó tapasztalatai is voltak velem... Nem volt még sok. Bár az az útkészítés totál ösztönös volt, s hirtelen, annak őszintének kellett lennie. És visszajutott a fülembe, hogy a hátam mögött beszélt rólam pozitívan. Ő nem tudja, hogy én tudom.
2021. júl. 1. 20:26
16/19 anonim válasza:
Hasonlót nekem is sikerült tapasztalni. Most nekem is van egy lány, aki érdekelne komolyabban is. Ha úgy alakulna, nagyon megbecsülném őt. Csak a túlzott törődéssel nem szeretnék átesni a ló túloldalára. Viszont anyut tudjuk egymásról, hogy kölcsönösen kedveljük egymást.
17/19 FoxtrotLidérc válasza:
All in all: Nyugodtan lehet engem lepontozni, de inkább nem kommentálom az esetet, kedves kérdező...
18/19 anonim válasza:
Mert ez nem illedelmesség. Hanem inkább majomszeretet. Zavaró, ha a másik folyton minden rezdülésedet figyeli.
19/19 anonim válasza:
Nőként teljesen megértelek, én is voltam már ilyen helyzetben. Szerintem jelezd felé, azzal teszel a legjobbat, mindkettőtök érdeke, hogy jól alakuljanak a dolgok. Ha számára nagyon nem önazonos felhagyni ezekkel akkor maximum nem lesz belőle semmi, de kár lenne kommunikáció hiánya miatt bukni valamit, ami ígéretes is lehetne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!