Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a kényelmes férfi ellen?
A párommal közel 2 és fél éve alkotunk egy párt, mindketten harmincas korosztálybeliek vagyunk.
Tudni illik, mindent kézbe vevő típus vagyok, így nem nehéz el laposodni mellettem. Viszont a párom készpénznek veszi, hogy mindent IS megcsinálok otthon, és máshol is helyette. Odaadó és szerető fél efelől semmi kétség, de néha nem bánnám ha szó nélkül el tudna indítani egy mosást.
Hosszútávon nem tudom mennyire egészséges így élni. Tudom, beszéljük meg.
Minden alkalommal beszélünk róla, de napok elteltével vissza terünk az eredeti fel álláshoz.
Igazából csak azzal szeret foglalkozni, amit ő szeret. Tegyük fel, játszik a barátokkal, vagy épp az autót újítja.
De ha megkérdezem hová tervez utazni idén, akkor passz ahova szeretnék.
Nagyon kettős érzéseim vannak, mert nagy szerelem a miénk, de nincs kedvem anya lenni számára.
Köszönöm előre is a válaszokat.
"mindent kézbe vevő típus vagyok"
Ezzel bevonzod az ilyen férfiakat.
"mindent kézbe vevő típus vagyok"
Akkor miért lep meg az eredménye, hogy a faszid nem csinál meg dolgokat? 🤷🏻♂️😆
Szerintem attól független, hogy mindent megcsinálok szó nélkül, más is ugyan ilyen természetességgel teheti ezt meg.
Ez evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!