Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nőként/férfiként mi az ami a legjobban hianyzik?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 6. 16:17
21/25 anonim válasza:
Egyszer kipróbálni legalább egy hónapig, hogy egyáltalán: alkalmas vagyok-e valaki nővel az együttélésre, vagy annyira antiszociális vagyok?
22/25 anonim válasza:
Hogy bármi történik velem,nincs senki akivel megoszthatom.
Hogy ha baj van,nem tudok kinek szólni,senkitől nem kapok megértést.
Hogy ha rosszat álmodom,nincs senki,akit megkérhetnék öleljen meg.
Hogy bármilyen rendezvény van,mehetek egyedül,mert nincs társam...
Hogy miután a szüleim elmentek,már kb egyedül maradtam a világban..
23/25 anonim válasza:
Nekem az, hogyha sötétedés után jövök haza, akkor várjanak. Megoszthassak pozíciót és realtime lássa, hogy haladok. Nekem ez biztonságot ad. De a lefekvés előtti és az ébredés utáni ölelés is nagyon hiányzik. Hogy megosszam vele a fontos dolgokat, élményeimet.
25/25 anonim válasza:
Hát... Mivel tudom, hogy csak az elején mézesmázos a kapcsolat és több, mint a fele kukába való ezért max az a része.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!