Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ronda férfiként bele kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda férfiként bele kell törődni az egyedülálló életbe?

Figyelt kérdés
Gyerekként szép voltam. Fiatal felnőttként változó volt. Volt mikor normálisan néztem ki (mások szerint is) de leginkább az elhízás rontott mindig a megjelenésemen. Most itt vagyok 37 évesen, és total ronda vagyok és dagadt is. De nézegettem magam a tükörben és mostmár látható az öregedés is nagyon. Ha Leadnék pár kilót akkor is ronda lennék már. Egy vén fasz. Aztán mèg mindig a 25-32 között nőkre izgulok akiknél már semmi esélyem. Jobb lesz ha a 2 kutyámmal egyedül töltöm majd a hátralevő karácsonyokat, szülinapokat? És megszereztem a munkám mert máshova nem járok már el.
2022. szept. 10. 15:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy rakat rondát ismerek akik cserelgetik a nőket.
2022. szept. 10. 15:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is.
2022. szept. 10. 15:39
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem kell! Nézd meg pl. Andy Vajnát, neki sok szép nője volt!

Viccet félretéve:

1. Ha kövér vagy, akkor kezd el edzeni és étkezésre odafigyelni. Nem kell extra dolgokat venned és otthon is tudsz fekvőtámaszozni.

2. Ne a 25-32 éves csajokat keresd, az a hajó már elment.

2022. szept. 10. 15:45
 4/9 A kérdező kommentje:

3

Milyen hajó? Egy 32 éves csak 5 évvel fiatalabb nálam. Miért ne működhetne?

2022. szept. 10. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4# Működhetne éppen, csak lehet hogy a duciságod miatt 48 nak néznek.

Egyszer én is bejelöltem társkeresőn egy helyes pasit, kicsit túlsúlyos volt, gondoltam 45-50 lehet.

Én 48.

Erre kiderült hogy 36 éves. Mondom bakker ha ez már most ilyen dagadt, hogy fog ez kinézni mire annyi lesz mint én.

Hozzáteszem én vékony vagyok, fiatalabbnak is nézek ki.

De amúgy teljesen jó ha tőled 5-8 évvel fiatalabbat keresel.

De azért ne vesd meg a te korodbeli nőket sem. Lehet hogy neked nem jönnek be, de ne felejtsd el, te sem vagy egy top10. És bármennyire imponálonak tűnik egy fiatal lánynak egy idősebb pasi, azért nem szeretik az "öreg testet" ők sem.

2022. szept. 10. 16:03
 6/9 A kérdező kommentje:
Én már nem keresek senkit. A kérdésemből is kivehető hogy már annyira megijesztett amit ma a tükörben láttam, hogy nem is akarnàm rá erőltetni magam senkire.
2022. szept. 10. 16:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tenni kéne akkor azért, hogy magadnak tetszél elsősorban. Aztán jöhet a többi. Ha elégedett vagy a kinézeteddel abban a pillanatban, mert pozitív a kosugárzásod, tudsz is találni párt. Ha nem kell senki akkor is legalább a saját önbizalmad jobbá vált. ;)
2022. szept. 10. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:

ne már 37 már öreg ?

én mindjárt 27 vagyok elég közel már a 30 és a 37 akkor mán öreg fasz leszek az igen

2022. szept. 13. 21:23
 9/9 A kérdező kommentje:

8

30 évesen középkorú leszel! Mert 60-65 év az átlagéletkor Magyarországon.

2022. szept. 14. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!