Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nőként/férfiként mi az ami a legjobban hianyzik?
Az ölelés
szex
a napi beszélgetések
és hogy van aki foglalkozik velem és aggódik értem.
A fizikai intimitás. Nem csak a szex (az is nagyon), hanem a bújás, csókolózás, érintés, ölelés, "érezni" a másikat, a közelségét.
Valamennyire a lelki/érzelmi intimitás is. Ha lenne valaki, akivel megvan köztünk az összhang, az azonos hullámhossz ilyen téren is, az csodálatos lenne. De ezt jobban tudják pótolni/meg tudják adni másfajta emberi kapcsolatok szerintem.
"csak magamból tudok kiindulni de el tudom képzelni, hogy valaki nem elég erős ilyen téren. Lehet túl fiatal vagy még hozzá"
És ez szerinted erő kérdése, tehát a hiánya gyengeség. Nekem akkor megy a koncentrálás, ha egyszerre 2 dolgot kell csinálnom, különben mindenfele jár az agyam. De aközben is tudok álmodozni, csak hatékonyabban végzem a dolgom, ha több van. 35 vagyok amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!