Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ezek után?
És mi van, ha tényleg csak barátkozni akar velem, csak jóban akar maradni? Nem úgy beszél velem, mint régen, amikor még odavolt értem. Hűvösebb kicsit.
Mire gondolsz középút alatt? Mit tehetek meg, és mit nem? Én nem keresem őt...
szia! szerintem is menj el a meccsre, de tegyél úgy mint ha csak barátként mennél oda. Ne kezd el mondani neki h szereted meg h béküljetek ki. Legyél közömbös egy picit de azért ne visszautasító. Aztán egy pár napig ne menj fel msnre, ne beszélj vele, ne adj semmi jelt magadról. És akkor majd elkezdi érdekelni, hogy mi van veled és ő fog keresni. Ha még szeret biztosan elkezd aggódni, hogy mi van veled...
Remélem kibékültök, ha igen akkor meg figyelj rá jobban egy picit:)
Sok sikert!
szia 12.00ás vagyok
Szerintem lehet baráti is meg nem is. Amit az előzőben írtam nekem mindig bevált. Amíg látja rajtad hogy odáig vagy érte meg vissza addig nem fog lépni, mert tudja hogy most nyeregbe van, de ha eltűnsz egy kis időre a szeme elől, meg kicsit távolságtartóbb leszel, akkor elkezdi majd érdekelni, hogy miért is van ez. szerintem egy próbát megér:)
10-08 12:08 vagyok
nem értem miért nem lehet nekem hinni?
nincs önbizalmad????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!