Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ezek után?

Figyelt kérdés
3 hónap után szakított a barátom, mert szörnyen viselkedtem vele. Nagyon bánom, mert én szeretem. A szakítás után 1 hétig nem bírtam ki, hogy ne keressem, aztán le is rázott szépen, hogy felejtsem el. Úgy tettem, nem írok neki, nem keresem, ő mégis minden nap rámír msn-en, és hétvégére meccsére is lehívott. De azt mondja, csak barát vagyok neki. Lehetséges ez? Mit tehetnék? Elmenjek meccsre? És ott? Szeretem, és vissza szeretném kapni, de lehet, hogy tényleg csak barát vagyok neki, 2 héttel szakítás után? Miért keres minden nap? Hisz ő is írta, mikor még lerázott, hogy nekem is jobb, ha nem hallok róla. Akkor most mi ez? Nem is szokott jóban maradni az exeivel.
2010. okt. 8. 00:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

És mi van, ha tényleg csak barátkozni akar velem, csak jóban akar maradni? Nem úgy beszél velem, mint régen, amikor még odavolt értem. Hűvösebb kicsit.

Mire gondolsz középút alatt? Mit tehetek meg, és mit nem? Én nem keresem őt...

2010. okt. 8. 13:53
 12/20 A kérdező kommentje:
Ja, és az összes közös ismerősünknek azt mondja, hogy semmi esély a békülésre, hogy neki most nem kell senki.
2010. okt. 8. 13:57
 13/20 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a fiúval, hogy egyáltalán mit akar.És legyetek őszinték egymáshoz. Lehet, hogy megbánta azt ,hogy szakított veled.
2010. okt. 10. 10:58
 14/20 A kérdező kommentje:
De mindig azt írja, hogy ennek vége, és nem érez semmit, és nem működik. :( Ma megyek meccsére, de nem tudom, megéri egyáltalán elmennem. Ha úgysincs esély... de ő meg nagyon szeretné, nem értem miért.
2010. okt. 10. 10:59
 15/20 anonim válasza:

szia! szerintem is menj el a meccsre, de tegyél úgy mint ha csak barátként mennél oda. Ne kezd el mondani neki h szereted meg h béküljetek ki. Legyél közömbös egy picit de azért ne visszautasító. Aztán egy pár napig ne menj fel msnre, ne beszélj vele, ne adj semmi jelt magadról. És akkor majd elkezdi érdekelni, hogy mi van veled és ő fog keresni. Ha még szeret biztosan elkezd aggódni, hogy mi van veled...

Remélem kibékültök, ha igen akkor meg figyelj rá jobban egy picit:)

Sok sikert!

2010. okt. 10. 12:00
 16/20 A kérdező kommentje:
De nem szeret, ez tuti. :( Elmentem meccsére, félidőben odajött egy puszira, tök aranyos volt :) De ez lehet akár baráti is...
2010. okt. 10. 16:27
 17/20 anonim válasza:

szia 12.00ás vagyok

Szerintem lehet baráti is meg nem is. Amit az előzőben írtam nekem mindig bevált. Amíg látja rajtad hogy odáig vagy érte meg vissza addig nem fog lépni, mert tudja hogy most nyeregbe van, de ha eltűnsz egy kis időre a szeme elől, meg kicsit távolságtartóbb leszel, akkor elkezdi majd érdekelni, hogy miért is van ez. szerintem egy próbát megér:)

2010. okt. 10. 17:25
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszi! :) De ha nem szeret, és nem érdeklem?
2010. okt. 10. 19:54
 19/20 anonim ***** válasza:

10-08 12:08 vagyok

nem értem miért nem lehet nekem hinni?

nincs önbizalmad????

2010. okt. 11. 12:08
 20/20 A kérdező kommentje:
Miben nyivánuljon meg, hogy adok egy kicsit, meg nem is? Pl?
2010. okt. 11. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!