Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ezek után?
Figyelt kérdés
3 hónap után szakított a barátom, mert szörnyen viselkedtem vele. Nagyon bánom, mert én szeretem. A szakítás után 1 hétig nem bírtam ki, hogy ne keressem, aztán le is rázott szépen, hogy felejtsem el. Úgy tettem, nem írok neki, nem keresem, ő mégis minden nap rámír msn-en, és hétvégére meccsére is lehívott. De azt mondja, csak barát vagyok neki. Lehetséges ez? Mit tehetnék? Elmenjek meccsre? És ott? Szeretem, és vissza szeretném kapni, de lehet, hogy tényleg csak barát vagyok neki, 2 héttel szakítás után? Miért keres minden nap? Hisz ő is írta, mikor még lerázott, hogy nekem is jobb, ha nem hallok róla. Akkor most mi ez? Nem is szokott jóban maradni az exeivel.2010. okt. 8. 00:22
1/20 A kérdező kommentje:
És meccsre nem csak kedvességből hívott, hanem tényleg azt akarja, hogy ottlegyek, hogy megnézzem. Mert eddig sosem voltam képes elmenni egyre sem. :S
2010. okt. 8. 00:26
2/20 anonim válasza:
Lehet hogy tesztel. Ha most végre elmész, visszakapod.
3/20 anonim válasza:
Buta kislány ez csak pszichológia. Azért érzed h szereted mert váratlanul otthagyott, meg még le is sz@r. Gratulálok, máris a rabja vagy érzelmileg. Innentől azt tesz veled amit akar. Ha össze is jöttök folyamatosan azt kellesz tenned amit ő akar, ha meg nem majd besértődik. Én szóltam...
4/20 anonim válasza:
Próbáld meg, menj el a meccsre. Utána próbáld meg elmondani neki, hogy sajnálod, hogy úgy viselkedtél vele, ahogy, és szeretnéd, ha megpróbálnátok még egyszer.
5/20 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy szeretném, tudja, hogy szeretem őt. De így 2 hét után már kezdem annyira tartani magam, hogy ne keressem. Ő viszont minden nap rámír msn-en. De tegnap a képembe vágta, mikor rákérdeztem, hogy csak barátilag ír. Nem tudom, miért olyan fontos akkor, hogy elmenjek arra a meccsre. Szerintem szerelemből nem lesz barátság. :S Kérni meg nem fogom, hogy béküljünk ki, kértem már szakítás után az első 1-2 napban, de nagyon makacs.
2010. okt. 8. 08:54
6/20 anonim válasza:
én a helyedben megírnám, hogy baráti alapon nem megyek el a meccsére, mert a baráti alapon a bnőm is fontosabb
ha viszont többnek szánja, akkor elmegyek.-de ezt nem is kell a végére írni, mert az első két sorom után tuti, hogy ki fog bukni hogy mit akar tőled!
mert lehet csak az egoját sértette, hogy eddig nem mentél el, és ezzel lehet csak ezt akarja megtorolni
7/20 anonim válasza:
Ne menj el a meccsre! (Mint pasi mondom) Ne foglalkozz vele. Ez bántaní fogja a hiúságát, és előbb utóbb ő fog keresni. Ő ugyan ezt próbálja nálad elérni. Pszichológia az egész...
8/20 A kérdező kommentje:
Így is keres, csak "barátilag". Azzal, hogy nem megyek el a meccsére, csak mégjobban kihúzom a gyufát, így is borzasztóan viselkedtem vele sokszor, nem törődtem vele és nem éreztettem, hogy fontos nekem. Azt szeretném, hogy most érezze mindezt, és hogy megbékéljen. De ő szentül állítja, hogy jól megvan egyedül is. Ehhez képest minden nap ír nekem, és lehív... szóval nem tudom. De azt szeretném, hogy végre jót is tehessek vele.
2010. okt. 8. 11:13
9/20 A kérdező kommentje:
Ha nem megyek el, azt fogja gondolni, hogy nem is szerettem, és nem vagyok képes változtatni a viselkedésemen. :S Egy csalódás lesz neki az egész.
2010. okt. 8. 11:14
10/20 anonim válasza:
ő zsarolni akar téged ezzel, hogy szeretetet kunyizzon ki belőled
de általában amikor egy nő "megtörik"oda-vissza van a srácért, az már nem is kell
ügyelj a középútra
adj is kicsit meg ne is (amúgy nyeregben vagy, simán látszik, hogy szeret téged, csak ugye sértetted a büszkeségét, hogy nem foglalkoztál vele eléggé)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!