Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menekülnöm kell?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy 40 feletti férfivel, aki az anyját becézi. Manókámnak. Anya, anyu helyett Manókám, Manóka az anyja. Én ezt finoman szólva furcsának találom. Ez utalhat valamilyen mentális gondra a férfinél? Meneküljek?
2023. ápr. 2. 08:42
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Eddig ez a becézés tűnt fel, de igen, valóban vannak még ezek kívül is furcsa dolgok. Nem mamahoteles, hanem külön él már sok-sok éve, de kicsit úgy tűnik, mintha nem tudna leszakadni érzelmileg.
2023. ápr. 2. 09:41
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezt szokta meg. Ebben még nincs semmi rendkívüli. Ha azonban napi puszi kapcsolatban vannak és nincs egy önálló döntése Manócska engedély nélkül, akkor menekülj.
2023. ápr. 2. 09:42
 13/29 A kérdező kommentje:
Bizony, napi kapcsolatban vannak, és vele illetve az apjával beszélni meg a dönteseit, engem semmibe nem von bele. Pl bejelenti hogy az apjával elmegy xyz hekyre, ami alapvetően nem gond, csak én azt is aznap tudom meg, hogy miert mennek, pedig ők már x nappal előtte megbeszélték. Van hogy az apjával ordibál, sürgeti, de az anyjával meg úgy bánik mint egy hímestojással.
2023. ápr. 2. 09:47
 14/29 anonim ***** válasza:
46%
Az anyjának be van csicskulva. Elnyomtál gyerekként. Kapa.
2023. ápr. 2. 09:51
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem volt elnyomva, elkenkezőleg! Ahogy beszélgettem a rokonsággal, az derült ki, hogy gyerekként egoista volt. Egyke gyerek.
2023. ápr. 2. 09:55
 16/29 anonim ***** válasza:
27%
Nem is ugy néz ki mintha nem lenne elnyomva véletlenül se :D
2023. ápr. 2. 09:57
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Egy kicsit furcsa. És? Neked egyetlen egy szokásod sincs, ami fura?
2023. ápr. 2. 09:59
 18/29 A kérdező kommentje:

16 dirigál az anyjának is. Inkább a szülei hunyaszkodnak meg neki.

17 ilyen szokásom biztos nincs.

2023. ápr. 2. 10:01
 19/29 Noren1989 ***** válasza:
37%

Akkor most döncsük már el Bogaram, hogy mit kamuzunk ide.

Megbeszél minden döntést a szüleivel, vagy elnyomja őket?

#kamugép

2023. ápr. 2. 10:07
 20/29 A kérdező kommentje:
Megbeszél velük mindent, es mindennek úgy kell lennie ahofy ő akarja. Igy már tiszta?
2023. ápr. 2. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!