Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt, hogy menekülnöm kell mindenki elōl?
Figyelt kérdés
Annak ellenére,hogy számtalanszor randiztam már,ismerkedtem férfiakkal tehát próbálkoztam.
Volt,hogy könnyedebb szexuális jellegū kapcsolattal kerültem szembe amibōl az elsō alkalom után ki is vontam magam,volt hogy egy komoly kapcsolat lehetōsége merült fel az alól is kihúztam magam 2 hónap után.
Mindig ugyan oda lyukadok ki,hogy menekülōre akarom fogni bármily könnyed illetve komolyabb egy kapcsolat,és elōbb-utóbb ki is lépek belōle.
Mi lehet a baj??
20 éves hetero nō
2016. nov. 19. 22:27
1/2 anonim válasza:
nem vagy még érett egy kapcsolatra.
Tudom, hogy most nagyon meg leszel sértődve, de egyelőre még csak próbálgatod a dolgot, nem vagy még felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!