Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy van barátnőm? Pedig mindenki azt mondta, hogy a kutyának sem fogok kelleni sosem?
Az a helyzet, hogy külsőre nagoyn nem vagyok nagy szám, nem vagyok sem magas, sem izmos, sem jóképü, sem sportos.
De ezen kivül sem jófej, empátiára képtelen vagyok, állandoan megsértek mindenkit és tiszteletlen vagyok.
Ebből kifolyólag munkabérem a végzettségemhez mérten nevetségesen alacsony, bár igy is sokkal több, mint amennyit josoltak nekem (mivel az volt a leghatározottabb vélemény velem kapcsolatban, hogy SEHOVA nem kellek dolgozni)
barátnőzés meg ugy ment, hogy 2-3 éveket kell mindig csúsznom másznom, szabadidőm ugy 60-70%át társkeresőkön, pesti éjszakában tengetnem, hogy akadjanak be mindenféle limlom nők alkalmi szexre, és a végén egy-egy olyan nő, akitől még éppen nem hányok, de akar is járni velem :(
Ha normális lennék, akkor mi lenne? Topmodell lenne a csajom?
Csak mert akármilyen vagyok most, külsőmet nézve nagyon irreális dolog, hogy bárki lefekszik velem. És normális lányok is. :(
Mert pl a mostani lány már össze akar velem költözni meg gyerekvállalásról spekulál :(
sajnos ugy nézek ki, mint a frankie muniz (persze vonjátok le a millió dollárjainak a hatását)
Mégis mario götzéhez hasonlitgatnak meg mittudomén.
Hát ha ez nem kamu, akkor azt hiszem neked is illene tudnod a választ.
Baromi jó fejnek tűnsz. Nyersnek és magabiztosnak, jó humorral. Ennyi az oka.
aha...aha...
csak valahogy ha egy jóképübb viselkedik ugyanigy (vagy gagyibb modon), akkor a vonzódó nők is szebbek.
Szerinted szebbek. Más szerint meg nem.
Azt mondtad normális lányok.
szebbek. EZ tény.
mert fiatal, szép arcu, karcsú láynok, érzékelhető méretű mellekkel.
nekem olyan nők jutnak, akiken mindig van valami nagy gáz.
vagy nagoyn kicsi a melle
vagy kibirhatatlan
vagy az arca csúnya.
sosem elérhető egy olyan nő, akinek rendben van a teste.
egy jóképünek született fiunak viszont ez MINDEN ESETBEN adott.
mondjuk ugy kell elképzelni, hogy a joképüeknek alapból jutnak a vállalhatóbb AUDI-k
nekem meg a lestrapált daciák meg szuzukik
oké oké
nyugtasd csak magad azzal, hogy kamu, mert nem fér be a valóságodba a körülmény
de sajnos ez a kérdés teljesen helytálló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!