Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Éreztétek már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztétek már úgy, hogy szakítás után el kell menekülnötök?

Figyelt kérdés

A barátom szakított velem 1 hónapja.

És én még mindig ugyan ott tartok:(

Nagyon nagy szerelem volt, ő volt a lelkitársam,legjobb barátom,szerelmem.

8 évvel volt idősebb, de még soha senkit nem szerettem ennyire. 3,5 évig tartott.

Annyira megvisel,hpgy úgy érzem,el kell mennem valahova hosszabb időre.

Már próbáltam mindent: kitöröltem mindenhonnam, tiltottam. Annak az eltt a vége,hpgy újra csak a régi beszélgetéseinket olvasgattam. Próbáltam simerkedni, kb 3 szrencsétlen ártatlan srác szívét törtem össze. Beletemetkeztem az egyetembe, munkába. Egy idő után az sem ment.

Kerestem egy új hobbit, sportot, így sem ment.

Úgy érzem egy, de legalább fél évre el kell mennem, valahova messzire ,külföldre. Csak így tudnám túltenni magam ezen az egészen,különben megőrülök most már .

Ti éreztetek már hasonlóan szakítás után?

22N

2017. máj. 21. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy mondhatni túl szép kapcsolat után, az ember nehezen találja a helyét.

És teljesen mindegy, hogy hova mész az követni fog téged.

Nagyon nehéz olyan elfoglaltságot találni ami tényleg kizökkent ebből az áldatlan állapotból. Másik társat találni meg még nehezebb.

2017. máj. 21. 18:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Ereztem ezt en is es el is ment egyik naprol a masikra. 1 evet eltem kint es nagyon jo volt, vissza vagyom, megyk is nemsoka, de akkor mar vegleg. :)
2017. máj. 21. 19:32
 3/6 anonim ***** válasza:
1 hónap még semmi. Legyél több türelemmel magad iránt. Ismerkedni is felesleges még. Ha úgy érzed menj el valahová külföldre, biztos jót tenne.
2017. máj. 21. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg nem kergettek meg a bézbózütővee.
2017. máj. 21. 19:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! És ha megpróbálsz beszélgetni barátokkal? Hátha kicsit lefoglalnak :)

Vagy írj egy privit én is kb 1 hónapja szakítottam a barátommal, hátha fel tudlak vidítani kicsit!

2017. máj. 21. 20:59
 6/6 anonim ***** válasza:

1 hónap?

Hehe, vicces vagy, nekem 3-4 hónapba telt, mire már nem bőgtem a közös számíinkon, stb.

De fél év után már ismerkedtem, mert a feldolgozással egyetemben rájöttem, nem is ő volt az igazi, egy csomó hibája volt, és amint reálisan végiggondoltam a kapcsolatunkat, nem is igazán értettem, anno mit szerettem benne.

2017. máj. 22. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!