Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő után rázódtatok vissza szakítás a megfelelő lelki állapototokba?
Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 18:16
1/7 A kérdező kommentje:
*szakítást követően
2017. máj. 13. 18:18
2/7 anonim válasza:
Lassan egy éve szakítottunk 1 év párkapcsolat után. Voltak ilyen futó egy éjszakás kalandjaim azóta, de még azért mindig érzem az űrt és nem tudom mivel kitölteni, ami a legrosszabb, hogy újra elkezdtem találkozni vele mint "két idegen", mert vissza kerültem ugyan oda dolgozni ahol össze ismerkedtünk csak magasabb beosztásba és így felszakadnak a sebek mivel elég gyakran látom :(
3/7 A legrosszabb válasza:
Kellett egy jó másfél-két év. Pedig mindkétszer én szakítottam.
5/7 anonim válasza:
Változó,de kb. 1év kellett minimum.Azt szokták mondani,ameddig tartott a kapcsolat,kb. annyi a gyászidő.
6/7 anonim válasza:
engem lelkileg nagyon megviselt, fél év után depresszióba estem, szorongtam.
kb most 3 év után kezdem magam felszabadultnak érezni, főleg azért mert már semmi infóm nincs az illetőről, hogy mi van vele.
7 éves kapcsolat.
7/7 anonim válasza:
Kb. fél évvel szakítás után kezdtem chatelni a jelenlegi párommal :)
De a megfelelő lelkiállpotba nagyjából egy hét után - szar volt már a végén, nem is kellett volna az utsoló fél évet együtt lennünk, csak tönkretettük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!