Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egyedül akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyedül akar lenni. Miért?

Figyelt kérdés
Azt mondta egyedül akar lenni és nem akar embereket látni,kell neki a magány. Ilyet a 4 hónap együttlétünk alatt még nem mondott. Volt hogy egyedül volt mert szomorú volt,de most nincs ilyen gondja.Mondta hogy nem depressziós meg semmi,csak egyedül akar lenni. De irkálni meg akar, folyamatosan irunk egymásnak. Azt is mondtam neki hogy hagyom pihenni 1-2 napra de akar irkálni.
2023. márc. 30. 19:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk, hogyha te már olyanokat vizionálsz bele, hogy TUTI megcsal, csak mert egyedüllétre vágyik, nem is csodálom, hogy nincs kedve hozzád.

Éltem ilyen kapcsolatban, ahol a másik állandóan rajtam csüngött volna, mert Ő nem tudta magát elfoglalni még 2 órára sem, ergo nekem sem lehetett szabadidőm.

Nekem instant kuka az ilyen ember, akinek már az is baj, hogyha mondjuk a sok mhelyi szrság után nem akarok embereket látni 1-2 napon keresztül, és nem érti meg.

2023. ápr. 5. 07:25
 22/22 anonim ***** válasza:

Na mi történt azóta?

Kiváncsi vagyok.

2023. ápr. 5. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!