Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm egyedül akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm egyedül akar lenni. Miért?

Figyelt kérdés
Azt mondta egyedül akar lenni és nem akar embereket látni,kell neki a magány. Ilyet a 4 hónap együttlétünk alatt még nem mondott. Volt hogy egyedül volt mert szomorú volt,de most nincs ilyen gondja.Mondta hogy nem depressziós meg semmi,csak egyedül akar lenni. De irkálni meg akar, folyamatosan irunk egymásnak. Azt is mondtam neki hogy hagyom pihenni 1-2 napra de akar irkálni.
2023. márc. 30. 19:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

Látom, fiatal vag ymég. Na, elmondok neked egy dolgot, amit a férfiaknak meg kell tanulni: A nő sokkalta dúsabb érzelmek terén, mint mi:D

Egy példa:

Évekkel ezelőtt kitört a tavasz, gyönyörű napsütés volt, elmentünk egy arborétumba, néztük a rengeteg hóvirágot, sétálgattunk a kellemes ligeteken, nevetgéltünk. Jó volt. Aztán az asszony egy ölelés közepette elkezdett sírni. Ez 5 percig ment, majd azt mondta, "na menjünK" és nevetgélt tovább.

WTF?

Semmi. Ennyi, a nőknél ez előfordul:D Csoporttársam is ilyet mondott "hazamegyek, eszek egy kis spenótot, aztán sríok egy kicsit".

Nekik ez tök normális:D Nincs baj, csak épp.. érzelmeik vannak és kiengedik.

A magányigény is teljesen normális, nincs vele semmi gond. Csak egy kicsit elég az emberekből.

Ne vonatkoztass mindent egyből magadra meg a párkapcsolatra! Attól még, hogy együtt vagytok, lehet néha szomorú vagy magány-igényes, nincs ezzel semmi baj!

2023. márc. 30. 20:54
 12/22 anonim ***** válasza:
22%

Nálunk is így volt 1 hónapja nem vagyunk együtt.

"Most jó egyedül"

Így kezdődött.

2023. márc. 30. 20:57
 13/22 A kérdező kommentje:
Távolságtartóbb most,írásban is. Nem számol be annyira a dolgairól mint azelőtt,anélkül hogy kérdezném. De reméljük csak a napokban lesz ez így
2023. márc. 30. 21:25
 14/22 anonim ***** válasza:
9%

"sokkalta dúsabb érzelmek terén"

XDDDDDDD

vagy inkább talált egy másik faszt, és ki akarja próbálni

aztán ha nem jön össze, jó leszel te is

2023. márc. 30. 22:31
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, ebben a kategóriában csak megcsalás és elhagyás létezik egy kapcsolatban....

Mondjuk az is tudható, hogy a kategóriában válaszolgatók egy jelentős része vagy elvált, vagy soha nem is volt kapcsolata, szóval végülis mit várunk?

2023. márc. 30. 22:33
 16/22 anonim ***** válasza:
64%

Hát...haver, nekem akkor mondott ilyet a barátnőm amikor volt egy harmadik a képben, és nem nekem vot. Fél év után kiderült, akkor értettem meg az egészet, a jeleket, a szavakat, a mondatokat, az érzelmeit, hogy mi miért volt....az orrom előtt történt, de annyira vak voltam, hogy mindent számításba vettem, mindent....MINDENT csak épp egy harmadik személyt nem. :( :/

Na mindegy, ennek ellenére vele maradtam....🤡

2023. márc. 31. 00:27
 17/22 anonim ***** válasza:
80%

Az én feleségem is szokott ilyet mondani.

Elvonul, bevackolja magát és megnézi a Szívek Szállodáját ötezredjére is, közben kakaót iszik és sír.

Általában a sok stressz okozza neki, illetve jellemzően az anyja okozta szorongás stb.

Aztán amikor Rory kidobja Deant kibőgi magát, kisimul az arca és újra megjön az igénye, hogy együtt legyünk, csináljunk együtt dolgokat, szervezzünk kettes vagy többes programokat.

És mielőtt vád érne, hogy miattam ilyen, nem, ezt többször is kifejtette, hogy ehhez nekem semmi közöm, ez az ő belső világa és egyensúlykibillenése, a stressz vagy a túl sok inger elől menekül ebbe, nincs kedve ilyenkor más emberekre - beleértve engem is - figyelni.

2023. márc. 31. 00:45
 18/22 anonim ***** válasza:
54%
1-2 nap? Jézusom ne legyél már ilyen tapadós. Mindenkinek van szüksége magánéletre és énidőre. Valszeg csak a saját dolgaival akar foglalkozni, ne lógj rajta állandóan.
2023. márc. 31. 10:25
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Ha ennyire nem bízol benne, minek vagy kapcsolatban?

Amúgy meg teljesen normális, ha valakinek én-időre van szüksége. Én is imádom a páromat, de néha jól esik egymagamban lennem (és sosem csaltam meg ezalatt ,természetesen :D )

2023. márc. 31. 12:23
 20/22 anonim ***** válasza:
74%
Én elég sűrűn érzem azt, hogy egy életre egyedül akarok lenni egy lakatlan szigeten, ahol van víz, meg tudok halat fogni... :D
2023. márc. 31. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!