Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi az a három dolog, tulajdonság amit kívánnál, hogy jellemezze a nőt akivel utána le kell élned az életedet?
Szép arc(sajnos csomószor próbálkoztam valahogy felülírni ezt, de rá kellett jönnöm hogy nekem erre szükségem van hogy büszke legyek hogy szép barátnőm van)
Érzelmileg intelligens (ez már csak azért is jó mert több jó tulajdonságot magába foglal)
Szexualitásban hozzám passzoló(libidó, szexuális irányultság stb)
Érzelmileg intelligens
Magas - de legalábbis az enyémhez illő, maradjunk ennyiben:D - intellektus
Önálló, magáért, a véleményéért és az elveiért kiálló
Hatalmas csöcsei vannak.
Kedves hangja van amit jó hallgatni.
Őszintén tud szeretni.
Szelíd, nem arrogáns.
Intelligens (de semmiképp se buta).
Kedves, cuki.
Domináns stílus, de tud humánus is lenni;
Érdekelje a világ eseményei;
Szereti, ha a lábával is foglalkoznak.
1. Foglalkozzon magával, a külsöjével
2. Tartsa tiszteletbe a határaimat
3. Tudjon nemet mondani és merjen vitázni (ne csak azért csináljon mindent hogy másoknak megfeleljen)
az ilyenek meg hogy őszinteség, hűség..stb ez alapvető vagy ha ezt már kérni kell akkor inkább egyedül halok meg.
1. Fogadjon el engem minden hibámmal együtt hiszen én is elfogadom őt olyannak amilyen.
2. Törekedjen minden nap a kedvemben járni hiszen én is azt tenném.
3. Feltétel nélkül szeressen, hiszen tőlem is csak ezt kapná.
4. Legyen humoros mert ha nem az esélye sincs.
Szívesen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!