Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám rávezetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávezetni a kapcsolatot a szexre?

Figyelt kérdés
3 hete vagyunk együtt, szerelmes vagyok, szimplán már nagyon szeretném. Egyszer se volt még. Legyek türelmes? Egyre gyerekesebbnek gondolom az egészet, mert minden nap lenne lehetőségem nála aludnom ha szeretné. Nagyon rástresszelek, hogy ennek így semmi értelme. Ha nem kedvelném ennyire egyszerű közöltem volna vele, hogy ezt így nem bírom :D 20/f

2023. márc. 30. 08:52
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy lassan akar haladni. Most még hülyébbnek érzem magam mert válaszolók egy válaszban leírtak, hogy mekkora egy pancser vagyok ha ezt a kérdést itt teszem fel, hogy nem jön magától, de ha nyomulok kifog dobni :D amúgy csak én vagyok szűz amit még nem tud...

Őszinte leszek de egyszer se volt alkalmunk úgy együtt lenni, hogy kettesben. Mindig volt a házban szobatárs, vagy elmentünk valahová sétálni ahol nem igen vagyunk privátba stb, nem érzem, hogy lett volna lehetőségem ilyenről beszélni. És igen bocsesz, korigálnám az együtt vagyunk ot, egy hónapja randizunk. Ami úgy néz ki, hogy napi szinten találkozunk.

De "tuti csalódás lesz a vége" ;D

Csak mond meg mi rosszat tettem, hogy ezt kell írni? Sose éreztem senki iránt ilyet, ez van.

2023. ápr. 5. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!