Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávezetni a kapcsolatot a szexre?
Kezdeményezted már, csak visszautasított?
-Ha igen, beszéljetek róla és legyél türelmes.
-Ha nem kezdeményeztél, akkor hajrá. Csók, közben tapi, flört, fülbe súgott szexi dolgok. Fejezd ki, hogy vágysz rá.
Mindenképpen kommunikáljatok
Miért jöttél vele össze ha ilyen alap dolgokról nem tudsz vele beszélgetni?
Amúgy midnenki más valaki az első randin oda adja magát valakinek idő kell. Én pl 3 hét után fixen nem fekszek le senkivel. Ha dob annyit is ér a kapcsolat. De ez én vagyok, te beszélj a lánnyal.
Mi az "összejövés" (amikor kimondtuk, hogy egy pár vagyunk) előtt már szexeltünk és együtt is aludtunk. (Első kapcsolat mindkettőnknek, szüzek is voltunk előtte)
Viszont már fél éve ismertük egymást és 2 hónapja randizgattunk ezen a ponton.
"Összejövés" után 3 héttel már a jövőbeli fiunk nevét is kitaláltuk (a lányunkét még nem)
Szóval ti 3 hete randiztok, vagy 3 hete vagytok együtt? Mert ha már szerelmes vagy stb, akkor csak nem 3 hete ismered.
4.
A ma már annyira vágynak az emberek párra hogy az első randi után "szerelembe esnek".
Erről nem beszélni kell, hanem csinálni - természetesen nem lefogni és megdugni, hanem simogatni, csókolni, felfedezni és az erogén zónák segítségével elérni, hogy kívánjon, akarjon, etc.etc...
De ha itt kell megkérdezned, mit tégy, hogy szeretkezzetek, az régen rossz, és inkább hagyd őt, mert ha sikerül is, tuti csalódás lesz neki.
Nem mellesleg azt sem fejtetted ki, egyáltalán szűz-e, mert ha igen, akkor nem 3 hét, de lehet, 3 hónap is kell majd, mire... ha ki nem dob előbb, mert erőlteted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!