Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám rávezetni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávezetni a kapcsolatot a szexre?

Figyelt kérdés
3 hete vagyunk együtt, szerelmes vagyok, szimplán már nagyon szeretném. Egyszer se volt még. Legyek türelmes? Egyre gyerekesebbnek gondolom az egészet, mert minden nap lenne lehetőségem nála aludnom ha szeretné. Nagyon rástresszelek, hogy ennek így semmi értelme. Ha nem kedvelném ennyire egyszerű közöltem volna vele, hogy ezt így nem bírom :D 20/f

2023. márc. 30. 08:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél neki egy csiklóizgató és ejtsd ki véletlenül amikor vele vagy
2023. márc. 30. 09:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Kezdeményezted már, csak visszautasított?

-Ha igen, beszéljetek róla és legyél türelmes.

-Ha nem kezdeményeztél, akkor hajrá. Csók, közben tapi, flört, fülbe súgott szexi dolgok. Fejezd ki, hogy vágysz rá.

Mindenképpen kommunikáljatok

2023. márc. 30. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
90%

Miért jöttél vele össze ha ilyen alap dolgokról nem tudsz vele beszélgetni?

Amúgy midnenki más valaki az első randin oda adja magát valakinek idő kell. Én pl 3 hét után fixen nem fekszek le senkivel. Ha dob annyit is ér a kapcsolat. De ez én vagyok, te beszélj a lánnyal.

2023. márc. 30. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mi az "összejövés" (amikor kimondtuk, hogy egy pár vagyunk) előtt már szexeltünk és együtt is aludtunk. (Első kapcsolat mindkettőnknek, szüzek is voltunk előtte)

Viszont már fél éve ismertük egymást és 2 hónapja randizgattunk ezen a ponton.

"Összejövés" után 3 héttel már a jövőbeli fiunk nevét is kitaláltuk (a lányunkét még nem)

Szóval ti 3 hete randiztok, vagy 3 hete vagytok együtt? Mert ha már szerelmes vagy stb, akkor csak nem 3 hete ismered.

2023. márc. 30. 11:39
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

4.

A ma már annyira vágynak az emberek párra hogy az első randi után "szerelembe esnek".

2023. márc. 30. 11:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, esetleg beszélhetnél vele? :D Ha már azt mondod hogy szerelmes vagy belé.
2023. márc. 30. 12:18
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Az fix, hogy én kidobnalak ha három hét után zaklatni, türelmetlenkedni kezdenél.
2023. márc. 30. 12:44
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha neki se tudsz állni, akkor nem vagy erre érett. Ha kettesben vagytok, nyugis környezetemben, akkor egyszerűen kezdeményezz. Jönni fog magától, hogy meddig mentek el, az rajtatok múlik. Amúgy meg, ha egy pár vagytok, hogy nem tudtok beszélgetni a szexről? Ne legyen már ez egy kapcsolatban tabu. #4 válaszolóval egyet értek, nekünk a nagy szerelmet meg az "összejövést" jó pár szex előzte meg, azért az sem volt lényegtelen pont.
2023. márc. 30. 13:40
 9/11 Senior Séf ***** válasza:
100%
Hallottál már az erogén zónákról? Néhány véletlenszerű érintés csodákra képes.
2023. ápr. 3. 18:13
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Erről nem beszélni kell, hanem csinálni - természetesen nem lefogni és megdugni, hanem simogatni, csókolni, felfedezni és az erogén zónák segítségével elérni, hogy kívánjon, akarjon, etc.etc...

De ha itt kell megkérdezned, mit tégy, hogy szeretkezzetek, az régen rossz, és inkább hagyd őt, mert ha sikerül is, tuti csalódás lesz neki.

Nem mellesleg azt sem fejtetted ki, egyáltalán szűz-e, mert ha igen, akkor nem 3 hét, de lehet, 3 hónap is kell majd, mire... ha ki nem dob előbb, mert erőlteted.

2023. ápr. 5. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!