Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne rontsa el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne rontsa el minden kapcsolatomat?

Figyelt kérdés

25 eves lany vagyok, jelenleg 3 eve vagyunk egyutt a baratommal, tervezzuk a kozos eletunket, nagyon jol megvagyunk.

Elotte is volt egy hosszutavu kapcsolatom, aminek tobbek kozott egy bizonyos platoi szerelem vetett veget, es attol tartok a jelenlegi kapcsolatom is veszelyben van az a bizonyos fiu miatt.

Annyit kell rola tudni, hogy olyan filmbe illoen az elso perctol hogy meg tinilanykent meglattam beleszerettem es sosem mult el az a bizonyos bizsergo erzes, a pillangok. Meg felnott fejjel is ha osszefutunk elvorosodok es remegnek a labaim.. borzasztoan szenvedek ettol, ha kivanhatnek biztosan azt kivannam hogy elfelejtsem, de ugy nez ki hogy mar evek ota nem megy.

Sosem voltunk egyutt, nem tortent koztunk nehany hosszabb beszelgetesen es kacerkodason kivul semmi mas, pedig en volt hogy akartam volna tobbet. Olyan tipikus rosszfiu, akivel tudom jol hogy nem mukodott volna/nem mukodne, megsem hagy nyugodni a gondolat.

Nekunk a multban sem volt es a jovoben sem lesz eselyunk, viszont nem akarom hogyni hogy tonkretegye a kapcsolataimat sorra.

Mit tehetnek szerintetek?

2023. márc. 28. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pszichológus és kerülni a pasit.

Ez valami obsszeszív állapot csak azért, mert nem tudod mi lett volna. Vagy nem találkoztál eddig olyan illetővel, aki felvenné vele a versenyt úgymond.

2023. márc. 28. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
Nem ő teszi tönkre a kapcsolataidat, hanem te. Ez a te döntésed. Uralkodj az érzelmeiden, különben az érzelmeid fognak rajtad uralkodni.
2023. márc. 28. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:
27%

Nem vagyok releváns , mert önként választom a nőt, de sose éreztem olyat mint vele, amikor egymás szemébe néztünk mintha szabadon bemehettem volna a ¿lelkébe?.

Mindig az övé leszek

Ha csak kicsit is múlik rajtam

2023. márc. 28. 14:14
 4/8 anonim ***** válasza:
81%
Ezért kell minden feldolgozni magadban aminek vége. Görgeted tovább a kulát tudat alatt aztán egyszer majd akkorára nő, hogy átesel rajta.
2023. márc. 28. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
be kellene teljesulnie a fizikai kontaktnak mert sosem tudod meg ..
2023. márc. 28. 15:45
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Felnőtt nő létedre egy ismeretlenbe vagy szerelmes, miközben van barátod? Ez nekem nem felnőtt kategória. Szerintem is terápia kellene, mert álomvilágban élsz. Azért vágyódsz utána, mert ő csak a fantáziádban létezik. Természetesen tökéletes, hiszen nem valós személy, csak belefantáziálod egy ismeretlen bőrébe. Így szegény barátod nem tud versenyezni vele. Azt kéne megérteni, hogy ez nem a valóság, egy rózsaszín ködbe menekülsz a valóság problémái elől.
2023. márc. 28. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Egyetértek az utolsóval. 100% hogy gondolsz rá, fantáziálsz róla, álmodozol hogy milyen jó lenne vele. Szerintem is rádférne egy pszichológus. 16 évesen még én is ezt csináltam, de mit érsz egy olyan emberrel aki csak a fejedben létezik szinte??
2023. márc. 28. 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Drágám nőként annyit tudok hozzáfűzni, miért is vágyódsz a rossz p*si, után… mert nem estél eleget p*fára.. de ennek inkább örülnöd kellene… és ezen kérlek gondolkozz el..
2023. márc. 29. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!