Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Áthívott magához, majd hajnali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áthívott magához, majd hajnali 3-kor esett be az ágyba mellém, jogos a kiakadásom?

Figyelt kérdés
Még nagyon friss párkapcsolat, 3 hónapja vagyunk együtt, a haverok az élete fő részét képezték eddig, de egyre inkább láttam a változást, hogy kezdek fontos lenni számára. Tegnap este áthívott magához, lemondva a barátokat. Majd 11-re mégis áthívott egyet, így én elmentem egyedül aludni, hogy ma tudjak teljesíteni a munkában. Hajnali 3-kor hívtam telefonon, hogy szerinte ez normális-e? Egyedül otthon is tudtam volna aludni, nem kellett volna ezért átmennem. A válasz az volt, hogy szerinte ez teljesen normális és én vagyok a nem normális, hogy ezen felhúzom magam, hiszen ő azt csinál amit akar. Szerintem ez merő tiszteletlenség. Reggel szakított, mondván elege van az indokolatlan hisztiből és szerinte ez kimeríti azt.

2023. márc. 28. 11:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"A válasz az volt, hogy szerinte ez teljesen normális és én vagyok a nem normális, hogy ezen felhúzom magam, hiszen ő azt csinál amit akar."

Pffff

Kérdező, ő mondja rád, hogy hisztizel. Na ez akkor mi? Ő egy hisztis hímribii fujj b+

"Azt csinálok, amit akarok" Most már azt csinálhat, nélküled.

Adj hálát a sorsnak, később csak rosszabb lett volna.

2023. márc. 28. 12:39
 22/26 A kérdező kommentje:
Azért telefonáltam mert nem akartam kimenni, ha itt van még a barátja. Amúgy ő már egy órával korábban elment, mint kiderült, a párom pedig jót aludt a kanapén. 30-as évek elején járunk, nekem ilyen gondom párkapcsolatban még nem volt, hogy az alapvető tiszteletet, a másik idejének tiszteletét, figyelmet kelljen elvárnom a másiktól és utána még én legyek a hisztis, ha merek szólni. Köszönöm a válaszaitokat, itt egyértelműen nem jelentettem annyit számára, mint ő nekem.
2023. márc. 28. 13:33
 23/26 anonim ***** válasza:
30%
Faxert kezdesz ilyen kis szutykos kolyokkel? Ferfival is lealhatnal mar.. keruld ezeket a 20 eves taknyokat!
2023. márc. 28. 14:02
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem egyformán "érünk". Mint írtam, ez a pasi még 30-as korára sem érett meg egy párkapcsolatra. Van még ilyen egy pár. Neki még inkább "dugópajti" kéne, neked meg egy komolyabb pali. Sajnos nem illetek össze.

#16 voltam

2023. márc. 28. 14:08
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el hogy a lehető legjobban jártál!
2023. márc. 28. 15:00
 26/26 anonim ***** válasza:
88%

Azért hívott át, hogy kiakasszon, hisztizz, és szakíts vele. De te kis naívan csak a kiakadásig jutottál, így muszáj volt neki szakítania veled.

Ne szomorkodj, nincs veled baj, teljesen normálisan reagáltál. Egyszerűen csak nem vagy fontos neki, és ilyen úton akart lepattintani. Szerintem lépj tovább, és kezdj új életet nélküle, hisz ő is ezt szeretné.

Megérdemelsz egy olyan pasit, aki megbecsül téged, nem kell megalázni magad senkiért.

2023. márc. 28. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!