Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom leszólta a HÖK-ösöket, miközben én is HÖK-ös vagyok, szerintetek jogos a kiakadásom?
Valahogy szóba került a téma, és azt mondta, hogy a HÖK arra jó, hogy azok is érezzék magukat valakinek, akik egy 3 éves szakot 7 év alatt sem tudnak befejezni, tisztelet a kivételnek.
Ezen végülis összevesztünk, mivel én is HÖK-ös vagyok, illetve a barátnőm is, és bár igaz, hogy mi is csúsztunk, de nem ennyit...
Nálunk a HÖK-ösök voltak a leglustább tahók a suliban.
Persze mindenféle fszem fszom kedvezménnyel, mert ő HÖK-ös - aztán kb nagy ívben tett arra, amit csinálnia kellett volna.
Ne hőkölj vissza - hihihihi ( https://www.youtube.com/watch?v=PmSWCdRNDEI)
De amúgy ugyanolyanok, mint bármelyik más párt diáktagozata - az meg mindegy, kinek nyalnak éppen, a mentalitás a lényeg. Többségük úgyis az a tipikus "örök proli", aki lazán vált egyenruhát, ha épp változnak az erőviszonyok.
Azért ismerjük be, hogy ha a többséget nézzük, akkor van igazság abban amit mondott. Én SZTE-re jártam, és sok HÖK - senior - tag, aki a gólyatáborunkat koordinálta még akkor is ott volt, mikor én végeztem. Az - túlzott - alkoholizmus is eléggé gyakori volt a körükben.
Valahogy nem hinném, hogy ez egyedi és csak az SZTE-re lenne jellemző, szóval meg tudom érteni, hogy a barátod miért gondolja így.
De ahogy mondta is, tisztelet a kivételnek. Összeveszni emiatt szerintem túlzás, főleg ha te pl. pont a kivételt erősíted.
Úgy érzed, igaz rád, amit mondott? Akkor el kéne gondolkozni rajta. A kritikát tudni kell fogadni.
Ha pedig nem igaz rád, akkor tulajdonképpen min akarsz kiakadni? Mondta, hogy tisztelet a kivételnek.
Nekem ugy remlik, hogy volt mar ez a kerdes.
Amugy en a helyeben ossze erm jottem volna egy HOK-ossel (igaz, en is SZTE-s vagyok es nalunk tenylrg durva szinten toljak a mutyizast), de ha mar igy tettem, akkor kussolnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!