Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Áthívott magához, majd hajnali 3-kor esett be az ágyba
mellém, jogos a kiakadásom?
Figyelt kérdés
Még nagyon friss párkapcsolat, 3 hónapja vagyunk együtt, a haverok az élete fő részét képezték eddig, de egyre inkább láttam a változást, hogy kezdek fontos lenni számára. Tegnap este áthívott magához, lemondva a barátokat. Majd 11-re mégis áthívott egyet, így én elmentem egyedül aludni, hogy ma tudjak teljesíteni a munkában. Hajnali 3-kor hívtam telefonon, hogy szerinte ez normális-e? Egyedül otthon is tudtam volna aludni, nem kellett volna ezért átmennem. A válasz az volt, hogy szerinte ez teljesen normális és én vagyok a nem normális, hogy ezen felhúzom magam, hiszen ő azt csinál amit akar. Szerintem ez merő tiszteletlenség. Reggel szakított, mondván elege van az indokolatlan hisztiből és szerinte ez kimeríti azt.
A legegyszerűbb és legaljasabb férfi taktika az, amikor bármiért felszólalsz, az hisztinek van minősítve. Hát édesanyáddal.
2023. márc. 28. 11:34
12/26 anonim válasza:
Alapból ilyen komolytalan pasival, aki még folyton bulizgat meg haverozik, nincs értelme párkapcsolatban lenni, mert gyerek még hozzá. Keress olyan férfit, akinek te vagy az első helyen.
2023. márc. 28. 11:35
13/26 anonim válasza:
Akármilyen konfliktus lenne, nem tudnád vele megbeszélni, mert az "hisztiiii"
Az ilyen nem alkalmas párkapcsolatra.
2023. márc. 28. 11:39
14/26 A kérdező kommentje:
Csak annyira elhittem, hogy végre révbe értem és az elején amiket mondott, a jövő amit felvázolt, csodának tűnt ez a kapcsolat, láttam a változást, az irányt, elhittem a szép szavakat. De nem tudok mihez kezdeni azzal, ha ennyire nem számít a jelenlétem. Minek hív át, ha jobb programja van? Azt hiszem igazatok van és tényleg jobb elengednem, úgyis mindig ez lesz, úgy néz ki a változás is csak ideig óráig tart. Majd biztos lesz olyan párja, akivel tud így élni.
2023. márc. 28. 11:44
15/26 anonim válasza:
"Csak annyira elhittem, hogy végre révbe értem és az elején amiket mondott, a jövő amit felvázolt, csodának tűnt ez a kapcsolat, láttam a változást, az irányt, elhittem a szép szavakat."
Hát kérdező sajnálom.
A szavak helyett a tetteket érdemes figyelni.
2023. márc. 28. 11:54
16/26 anonim válasza:
Neked van igazad, ez így, ebben a formában nem oké. Megegyeztetek, hogy nincs haver, akkor ne is legyen. Ha abban egyeztetek volna meg, hogy, hogy haverozik, akkor nem lett volna igazad. De így igen. Ez a srác még nem érett meg egy kapcsolathoz, haverozzon még "agglegényként".
(Amúgy zárójelben kérdezem, csak megütötte a szemem: miért telefonáltál egy lakáson belül?)
Már az egy paraszt dolog, hogy áthív magához valaki és nem veled foglalkozik, hanem tojik rád. Ha szerinte ez így teljesen rendben van akkor az sokat elmond róla és valószínűleg nem hozzád való.
2023. márc. 28. 12:15
20/26 anonim válasza:
Az a baj ő nem érti mi a baj. Haverozhatott volna, de akkor minek hívott át.
Én nem vagyok egy hisztis személy, de én is megkérdeztem volna tőle az tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!