Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francot csináljak? Ti mit tennétek?
Röviden tömören.
Párommal joideje együtt vagyunk. Született gyermekünk.
Mindig is ivott, így fogadtam el napi 2 sörrel. Ám az elmúlt fél évben lesüllyedt teljesen. Napi 2 sörből 3-4 lett plusz röviditak van hogy este 7kor már kioffolva alszik.
A másik probléma hogy egyre többet spurizik. (speed) eddig évente 1x alkalmi bulikba. Mostmar 2 havonta 1x belefér neki. Nekem kevésbé. Ha megszólóm égtelen haragra kerjed üvölt és hisztizik hogy én még ne mondjam már neki ő se szabályoz engem.
A gyermekünket imádja mint apa nincs vele baj.
Mással viszont annál több.
Fogalmam nincs mit tegyek.
A párom agresszív alkoloista lett plusz alkalmi drog fogyasztó.
Nem akarom elvesziteni én nagyon szeretem őt, hát még a gyerkőcünk....
De ez így nem élet....én magam is tudom.
Heti 7 napból 3x k. O a piatól 1x,2x ittas mérsékelten a maradék 2 nap meg a napi 2-3 sör meg sem látszik rajta.
Elkoltozni nem tudnék (nem is akarok még mert nagyon szeretem!!!) se családi segítségem se anyagi. Konkrétan első hónapban éhen halnánk az én pénzem az elmegy a lakbér plusz rezsire és akkor még nem ettünk, nem vettem gyógyszert vagy ruhát....
Szóval ez sem megoldás mert klór végképp kihuzom magam alól a szőnyeget.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!