Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja valaki ezt? Ti hogyan tennétek?
Ti mit zennétek ha párotok egyszer dobna majd újra vissza nyaliza magát és ez kb minden honapban mondjuk. Meg félév járás után ő közli veletek h nem jön be neki a stilusod és h változtas rajta. Akkor egyrészt minek kezdett el járni veled. És miért ír olyat szakítás után 2nappal h nem tud elszakadni tőled.
Szerintetek mi lehet itt a háttérben?
Hogyan viselkednétek reagálnátok ilyen szituban?
Azt jelenti, hogy nem vesz téged komolyan, szórakozik veled, a hónapok nagy részében vígan elvan nélküled, de amint picit magára marad, akkor húz elő téged a zsebéből. Jól kihasznál, húzza az idődet, játszik veled.
Miért hagyod magad???
Már nem hagyom magam.
Főjön a levében.
Letelepitettem nem vagyok én rongybaba .
Csak kiváncsi voltam ti mit tennétek.
És h jol tettem azt amit.
Én nem jutnék el vele odáig, hogy minden hónapban visszafogadjam és bedōljek a nyalizásainak.
Maximum egyszer megbocsájtanàm, hogy ilyet tesz, de ahhoz hülye kéne legyek, hogy minden hónapban eljátsza ezt velem.
Mindenesetre ezekután semmiképp nem nevezném a páromnak.
Egyszer voltam hasonló helyzetben, bár akkor csak barátilag békültünk ki, nekem is kedvezett, ha idōnként találkoztunk, de szó sem lehet arról, hogy újra páromként vagy szerelmesemként tekintsek ilyen emberre.
Azt nem tudom, hogy mi zajlik a háttèrbe, csak azt, hogy būzlik, talán jobb is nem tudni.
Annyit tudok, hogy semmi okom komolyan venni ilyen embert.
Hát bánom is h mekkora barom voltam.
De ah mondják egyszer kibujik a szog a zsákbol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!