Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párkapcsolati problémáink vannak a párommal felmerült már a szakitás de szeretjük egymást csak valami mégsem működik..

Egy munkahelyi románc miatt a párom egyes munkahelyeket nem támogat hogy oda jelentkezzek viszont már muszáj lenne munkába állnom (megbántam a tettem, többet nem is fordulna elő ilyen, tönkrement az életem miatta)

De mit tegyek?

Munka? Vagy párkapcsolat?

Vagy várjak a nagy csodára hogy találok olyan munkát ami neki is jó…

2022. aug. 9. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem mi a különbség munka és munka között, ha félre akarsz lépni bárhol megteheted. Az, hogy nem mész el dolgozni csak azért, mert hisztizik, az rossz döntés.

Inkább a munka, ha nem tud felnőtten gondolkodni.

2022. aug. 9. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy kicsit bővebben kérlek. Mi történt , mi a konkrét kérdés?
2022. aug. 9. 20:18
 3/10 anonim ***** válasza:
95%
Beleesett a faxba, véletlen volt
2022. aug. 9. 20:20
 4/10 A kérdező kommentje:

#1 egyetértek azzal a mondatoddal hogy ha félre akarok lépni bárhol megtehetem..

Ráadásul megbocsátott, hónapok teltek el..

Illetve megbántam a tettem, és nagyon sok rosszat is okozott nekem a tettem tönkrement minden!! Soha az életben nem követnék el több hibát

Viszont a félretett pénzem sem élhetem fel várva egy csoda munkára..:/

2022. aug. 9. 20:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
4-es Ha nem tud megbocsátani az érthető, de egész életedben nem vezekelhetsz, bármi is történt. Neki kellene eldönteni, hogy félre tudja -e tenni, ha meg nem, akkor hiába erőlködsz, mindketten szenvedni fogtok. Téged folyamatosan korlátoz, számon kér, te meg ha megfeszülsz sem fogod tudni bebizonyítani, hogy nincs mitől félnie.
2022. aug. 9. 20:33
 6/10 A kérdező kommentje:

Pontosan :(

Mindent megtettem ez eddigi hónapokban hogy bizonyitsak.. néha észreveszi néha nem..

Nehezen tudnám elengedni de azt érzem jobb lenne.. annyira nehéz :(

2022. aug. 9. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Elmennék dolgozni. Ha nem tetszik, ott az ajtó. Tudom ezt így könnyű mondani, de bizonyos helyzetekben muszáj ridegnek lenni.

Vagy ha nem dolgozol akkor talán eltart? Az írasodból nem ugy tűnij, meg azt ne is akard, mert kiszolgaltatottá válsz.

#5-nek meg teljesen igaza van, nem büntethet egesz életedben, es sajnos az is tapasztalat hogyha ennyi idő után nem tudta ezt a dolgot elengedni, akkor már nem is fogja. Es minden kollegad gyanús lesz, akkor is ha csak köszöntök.

2022. aug. 9. 21:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a tanacsot de hogy dolgozzam fel az elengedest? :(
2022. aug. 9. 21:38
 9/10 anonim ***** válasza:
Kutyábú nem lösz szalonna
2022. aug. 9. 22:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

8-as A vele való kapcsolat nem lehet fontosabb, mint a saját boldogságod. Márpedig ezek szerint vele már nem tudsz boldog lenni, akkor kénytelen vagy tovább lépni.

Nem írtad le, hogy volt ez a románc, de azon is el kellene gondolkodnod, hogy az sem véletlenül történt, hiszen, ha rendben lett volna a kapcsolatotok nem engedsz magadhoz közel valakit. Lehet, hogy csak megszokásból ragaszkodsz hozzá, nem azért, mert szereted.

2022. aug. 10. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!