Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam nincsenek barátai?

Figyelt kérdés

Amióta összeköltöztem a barátnőmmel, amit ő akart, azóta a fiú barátai nem keresik.

Ezért 1-1 vitánál ezt hozzávágja a fejemhez.

Sosem kértem, hogy nem beszélhet velük.

Mit mondjak erre neki?

2023. márc. 23. 20:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Mit vág a fejedhez? Hogy nem keresik a fiú barátai? Miattad? Vagy azért mert összeköltöztetek?
2023. márc. 23. 20:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Sajnálja, hogy nem keresik?
2023. márc. 23. 20:25
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Gondolom azok a barátok meg akarták d.gni, és mivel köztetek komolyodott a dolog, lemorzsolódtak.

Ha a barátnőd emiatt neked esik, az nem a Te hibád.

N

2023. márc. 23. 20:27
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Ezért miert te vagy a hibás, ha a fiubarátainak csak arra kellett volna, most meg h pasija van, igy meg már nem érdekes a szemükben.
2023. márc. 23. 20:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Ő őket barátnak tekintette. Állítólag egyikkel sem volt semmi.
2023. márc. 23. 20:31
 6/10 A kérdező kommentje:

Miattam. Nem mondja konkrétan hogy miatta miért.

Néha úgy érzem bánkódik emiatt

2023. márc. 23. 20:32
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Ha nem tudja megindokolni, miért tart téged hibásnak, akkor ez csak valami műhiszti, és más dolog lesz a háttérben.
2023. márc. 23. 20:35
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Ilyenek a "barátok"

Ha nincs esélyül d.gni lelépnek. Ez va

2023. márc. 23. 20:47
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez hatalmas red flag ezzel a nővel kapcsolatban.

Nyilvánvaló, hogy tudta, hogy egyik-másik - ha nem az összes - "havernak" ő, a barátnőd bejön. Tetszett neki, hogy ugráltak körülötte, hogy mindig kapta rajtuk keresztül a megerősítést, hogy ő bizony milyen jó nő, stb. Ez megszűnt, és a barátnőd ezek szerint túlságosan is függ ezektől a külső megerősítésektől, nem látja át, hogy ami történik az egy természetes folyamat, és neki inkább veled, a kapcsolatával kellene elfoglalnia magát. Nem pedig ezeket a semmitmondó külső megerősítéseket hajkurászni.

Ez olyan emberre utal, aki valahol a tizenéves kislány korban maradt személyiségfejlődésének párkapcsolati területén. Lehet menni vagy terápiába, vagy vissza a rajongótáborhoz, de azt már nélküled.

2023. márc. 24. 08:59
 10/10 anonim ***** válasza:
"Ő őket barátnak tekintette." Igen. De ez fordítva nem igaz... Nincs olyan, hogy férfi-nő barátság. Ott valaki mindig du..ni akar, még ha nem is ismeri be egyik fél se.
2023. márc. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!