Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miattam nincsenek barátai?
Amióta összeköltöztem a barátnőmmel, amit ő akart, azóta a fiú barátai nem keresik.
Ezért 1-1 vitánál ezt hozzávágja a fejemhez.
Sosem kértem, hogy nem beszélhet velük.
Mit mondjak erre neki?
Gondolom azok a barátok meg akarták d.gni, és mivel köztetek komolyodott a dolog, lemorzsolódtak.
Ha a barátnőd emiatt neked esik, az nem a Te hibád.
N
Miattam. Nem mondja konkrétan hogy miatta miért.
Néha úgy érzem bánkódik emiatt
Ilyenek a "barátok"
Ha nincs esélyül d.gni lelépnek. Ez va
Szerintem ez hatalmas red flag ezzel a nővel kapcsolatban.
Nyilvánvaló, hogy tudta, hogy egyik-másik - ha nem az összes - "havernak" ő, a barátnőd bejön. Tetszett neki, hogy ugráltak körülötte, hogy mindig kapta rajtuk keresztül a megerősítést, hogy ő bizony milyen jó nő, stb. Ez megszűnt, és a barátnőd ezek szerint túlságosan is függ ezektől a külső megerősítésektől, nem látja át, hogy ami történik az egy természetes folyamat, és neki inkább veled, a kapcsolatával kellene elfoglalnia magát. Nem pedig ezeket a semmitmondó külső megerősítéseket hajkurászni.
Ez olyan emberre utal, aki valahol a tizenéves kislány korban maradt személyiségfejlődésének párkapcsolati területén. Lehet menni vagy terápiába, vagy vissza a rajongótáborhoz, de azt már nélküled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!