Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 körüli lányok, titek zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 körüli lányok, titek zavar az ha a fiúnak nincsenek barátai/haverjai?

Figyelt kérdés

Lennél párkapcsolatban ilyen fiúval?

Ismerkedéskor mondjam el ezt egy lánynak, hogy később ne legyen gond ebből?

2022. júl. 27. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Attól függ, miért nincs.

Ha beilleszthető a baráti körömbe, nem zavar. Ha otthon bassza a rezet és egy értelmes mondatot nem bír beszélni egy társaságban, akkor kösz nem.

2022. júl. 27. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
51%

Engem zavarna. Ha nincsenek barátai, akkor vagy van valami probléma a személyiségével, amit nem vesz észre vagy annyira rám van tapadva, hogy az összes barátja lerázta. Egyik sem jó pont 😅

24N

2022. júl. 27. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

Igen. Instant kizáró ok.

1. nem szeretnék egyetlen elfoglaltsága lenni se a szociális élete egy személyben.

2. miért nincsenek barátai? Miért nincsenek emberek akik kedvelik? Ez felvet sok-sok kérdést.

3. számomra fontosak a barátságok és elvárom, hogy ezt a párom megértse.

4. amúgy képes lenne barátságok kialakítására? Jól kijönne a haverjaimmal?

Nem baj, ha nincs sok barátja, csak legyen.

(A pasimnak van több társasága is, haverok és barátok is)

21/l

2022. júl. 27. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, már megjártam egy ilyennel. Rám volt akaszkodva, sőt, zavarta, hogy nekem vannak barátaim és szociális életem, neki pedig nincsenek. Nem sokáig bírtam. (Aki kötekedni akar később, azért nem hívtam el, mert társaságom nekem sincsen, csak barátnőm még anno a főiskoláról, akikhez el szoktam menni x időnként és csajos napokat tartunk).
2022. júl. 27. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Abszolút nem zavar, ha le tudja kötni magát és nem kell 0-24 vele lennem azért, mert nincs kivel lennie. Nekem sincsenek, de rengeteg hobbim van, amihez nem kell senki más, szóval nem vagyok az a típus, aki folyton a másik nyakán akar lógni.
2022. aug. 4. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!