Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kell szólni a párodnak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell szólni a párodnak ha mosásnál többször is észreveszed hogy "féknyomos" a boxerje?

Figyelt kérdés

Illik vagy nem illik neki mondani, hogy jobban törölje meg magát, esetleg használjon nedves törlőkendőt is?

Ki hogyan áll a témához?

Nálunk egy hatalmas veszekedés lett belőle, hogy én hogyan merek ezért szólni?

2023. márc. 22. 23:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
38%
Érdemes szólni, lehet valamilyen betegség előjele, amit orvosnak kellene megmutatni, tehát, hogy "lent" valami gond van...
2023. márc. 23. 06:46
 12/32 anonim ***** válasza:
15%

És ezeknek a kommentelő nőknek van párkapcsolatuk?

Mert gondolom nők..

Ennyi érzelmi intelligenciával még egy gilisztával se kellene egy légtérben lenniük.

Vannak defektes nevelési múltak, nem hinném, hogy egy megalázó, tuskó stílusban kellene észrevételt tenni valaki felé, ha ilyen történt vele.

Nekem is van barát ismerősöm, akiről tudtam, az anyukája nagyon kiszolgálta őt mindenben, amikor együtt nyaraltunk, nagyon-nagyon finoman szóltam neki hasonló dologért.

Értelmes ember, megértette, csak jól kell beadagolni.

2023. márc. 23. 07:11
 13/32 anonim ***** válasza:
81%

“Defektes nevelési múltak”?😂

Mi? Hagyd szarosan a segged meg a gatyád is?

Még az a tuskó, aki szól?

Érzelmi intelligenciáról mersz beszélni és azt védeni, aki így dobja be a szennyesbe a gatyáját, hogy a másik kimossa?

Kicsit fordítva ülsz a lovon…

Nem farkasok neveltek senkit és amúgy is, felnőttként az alapvető higiéniára adnia kellene. Nem lehet mindig azzal takarózni, hogy mit hoz otthonról.

Ez csak az illető “intelligenciáját” mutatja, nem azét, aki szót emel.

Intelligensen szólt, nem pedig a fejébe húzta az összes szaros gatyát.

2023. márc. 23. 07:19
 14/32 anonim ***** válasza:
33%

A volt páromnál ritkán előfordult, de minimális mértékben, és tudtam, hogy hajlamos a hasmenésre. (Itthon mosott segget nagyvécézés után, de idegen helyen, munkahelyen nem volt erre lehetősége.) Nem értek egyet vele, hogy papírral is mindig tökéletesen ki lehet törölni. A nedves már jobb megoldás, de néha tényleg csak a megmosás (kicsit be is nyúlva) ad tökéletesen „fékmentes” eredményt, pláne tangát hordó nőknél.

A kérdésben szereplő férfi viszont valóban igénytelen, és még bunkó is. Ha rendszeresen előfordul, akkor valamit nagyon szarul csinál, és gáz, hogy még ő van felháborodva. Moshatná akkor ő innentől a szaros gatyáit!

2023. márc. 23. 07:48
 15/32 anonim ***** válasza:
33%
12 hát én ilyen pasival se találkoztam...lehet nők...🤔
2023. márc. 23. 07:48
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
14, tudd már jobban nálam, vagy 10 évig hordtam csak olyat, most is az van rajtam(màr csak egy két darabom van)sosem volt ilyen nyom, de mondom én addig törlöm és nézem a papírt, amíg kell. Ha6x tépek mert annyi kell az is rendben van. Mondjuk kövérebbek nehezebben törlik ki, ez is lehet még a dolog mögött.
2023. márc. 23. 08:21
 17/32 anonim ***** válasza:
90%
Ha valaki nem tudja kitörölni a saját s.eggét, az szerintem nem írható a defektes nevelési múlt számlájára, bocsi.
2023. márc. 23. 08:22
 18/32 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként az ilyeneknek lehet bajuk van, csak nem tudják, nem zár elég jól a “gyűrű”.. kiskorban sok kisfiának van, tipikus fiú éretlenségi dolog gyerekeknél, ovi suliban téma szokott lenni szülőin, én pl úgy össze tudom szorítani, hogy fájdalmat okoz, ha valaki bedugja az ujját(szexsztori:)) esély nincs rá, hogy bármi kijöjjön, ha nem akarom. Elvileg a nők-kislányoknál nem szokott ilyen gond lenni, kisfiúknál meg sokszor.
2023. márc. 23. 08:34
 19/32 anonim ***** válasza:
79%
16-os: A saját véleményemet írtam le normálisan, és nem beszéltem senkivel magas lóról. Ha neked oké mindig a papír, ám legyen! Én speciel nem érzem magam úgy elég tisztának sem, hiába nem marad nyom. A lényeg a válaszomban az volt, hogy emberek vagyunk, előfordulhat néha bárkivel, de a kérdésben már igénytelenség van, és a reagálása is gáz volt a pasinak.
2023. márc. 23. 08:42
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Szólni kell. Mobilbidét mindenki tud használni.

[link] Az aliexpressen olcsón is lehet kapni.

2023. márc. 23. 08:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!