Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kell szólni a párodnak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kell szólni a párodnak ha mosásnál többször is észreveszed hogy "féknyomos" a boxerje?

Figyelt kérdés

Illik vagy nem illik neki mondani, hogy jobban törölje meg magát, esetleg használjon nedves törlőkendőt is?

Ki hogyan áll a témához?

Nálunk egy hatalmas veszekedés lett belőle, hogy én hogyan merek ezért szólni?

2023. márc. 22. 23:33
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
91%
Elég undorító, jó hogy szóltál neki. Hátha a szégyen miatt kicsit jobban odafigyel magára, ha már a higiénia miatt nem.
2023. márc. 22. 23:40
 2/32 anonim ***** válasza:
91%
Én is szólnék, mert undorító.
2023. márc. 22. 23:45
 3/32 anonim ***** válasza:
90%
Én is szólnék.. HálIsten nem volt még ilyen...
2023. márc. 22. 23:47
 4/32 anonim ***** válasza:
89%
Szólni kell.
2023. márc. 22. 23:54
 5/32 anonim ***** válasza:
86%
Szolnek, es ha ezen osszeveszne velem, akkor ki is raknam. Nem csak a segget nem tudja normalisan kitorolni, de meg egy hisztis barom is, igazi fonyeremeny…🙄
2023. márc. 23. 00:13
 6/32 anonim ***** válasza:
69%

Nekem nem ilyen volt. Hanem én pl nem birom ha vki nem mosdik meg a wc papírt nem tartom elégnek.

Egyutt élős kapcsolatban nálam elég az hogy tudják én hogyan tisztálkodom, és a véleményem a sima törlésről, általában automatikusan leutánoznak csak, nem kell szólni. És hogiénikusak autonatikusan mellettem

2023. márc. 23. 01:28
 7/32 anonim ***** válasza:
71%
Nalunk mindenki a sajat ruhajat mossa ki.
2023. márc. 23. 04:09
 8/32 anonim ***** válasza:
19%

Én évekig csak tangát hordtam, soha az életben nem volt a legkisebb folt sem a fenekénél. Normálisan ki lehet törölni wc papírral is, majd este fürdik a másik, reggel meg zuhanyzik.

Megszégyenítetted, azért védekezett. Ki kellett volna fordítani a gatyáját meg egy két ruhát felülre tenni a gatyáját és megkérni, hogy rakja be a mosást. Őszintén senkinek sem kell egy plusz anya, aki azt mondja töröld ki jobban a feneked.. Együtt lakva jönnek elő a másik rossz tulajdonságai, vagy 20 éves legalább, nem fog változni, max akkor, ha a közelben sasolsz. A törlőkendősnél is egészen biztos, hogy munkahelyen nem szórakozik vele a párod, ha x évig máshogy csinálta, csak megnyugtat, hogy lerázzon. Nézd csak meg, mennyi fogy neki törlőkendőből, az árulkodó. Amúgy én télen rühellem azt a hülye nedves törlőkendőt, tök hideg, de akár 10x is tépek papírt, ha hasmenésem van és mindig megnézem, mikor oké. Mindig is így volt, már kisgyereknek is, gyerekkori szokást nem hagy el az ember. Nem az anyja vagy, csináld úgy, hogy észrevegye és döntést hozhasson magától.. aztán ha hozott és neked ez nem fér bele, megmondod, hogy változtat vagy mész, mert nem tudtad hogy ilyen, de te így nem tudsz vele együttlenni.

2023. márc. 23. 04:59
 9/32 anonim ***** válasza:
84%

Megszégyeníti?!

Könyörgöm, hát a sajàt gatyáját nem látja, hogy hogy veti le????

Milyen igénytelenség ez…nem változik meg? Akkor mossa a saját szaros gatyáit ő!

Méghogy megszégyeníti…és a kérdezőnek vajon milyen érzés ezekhez nyúlkálni folyton?

Undorító megalázó. Ha valaki mos ránk, legyen már bennünk annyi, hogy nem igènytelen àllat hagyjuk ott a szennyest.

2023. márc. 23. 06:04
 10/32 anonim ***** válasza:
86%
Szarosan volt napközben ? Inkább örüljön hogy talált valakit aki egy ilyen igénytelen koszos emberrel együtt van , nemhogy megsertodni.
2023. márc. 23. 06:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!