Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kapcsolatban van az nem nézhet meg más nőt a párján kívül?
Az én párom pl intelligens. Nem zavar ha megnéz más nőt, mert egyrészt ezt ha van is ilyen, diszkréten csinálja, nem lóg kocsányon a szeme, nem forgolódik mások után, nem teszi szóvá h pl de meg… stb.
Aztán van a haveri körben egy srác, akinek ha barátnője is van, a fentieket teszi: hangosan emlegeti, fordulgat, áradozik szembejövő random átlag csajokról.
Normális embert az utóbbi zavarja, ha a baratnőd csinálná ez veled, az gondolom nem tetszene, nem igaz?
Senkir nem xarja hogy megnézem valakit, elárulom, ha ennek te magad sem tulajdonítanak jelentőséget. Nálunk volt h a párom tudta h “megnézek” egy pasit, és tényleg rápillantottam, jót rohogtunk rajta. De pl nem kések másokat folyamatosan, nem aradozok róluk és nem feltűnően bámulok pasikat.
Remelem érzed a határt a 2 között, legtöbbünk nem az utóbbit keresi maga mellé, mert kicsit olyan szánalmas..
De, ha nem bámuk, nem kiesik a szeme úgy, hogy mellette van a barátnője.
Neked hogy esne, ha a csajod utánafordulva bámulná a jópasikat? Esetleg még megjegyzést is tenne rájuk?
Nem is értem, hogy ilyen szociáls képességekkel hogy akar valaki barátnőt!
Ja, és a gusztustalan bámulás barátnő nélkül is rettentő gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!