Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki kapcsolatban van az nem nézhet meg más nőt a párján kívül?
12
Ok, lol.
Azt még csak-csak elhiszem, hogy te képtelen vagy esztétikailag megítélni egy idegent, de akkor hadd világosítsalak föl, hogy "mi nők" erre többnyire képesek vagyunk.
En se nézem a pasikat soha.max mint embert, hogy ne menjek már neki.
Minek lessem?
A pasik vizuálisak csak h ennyitől már áll a péló meg otthon ez lesz a fantáziája.
Még csak nem is a szexualitásról van szó.
Az ember megnéz egy szép ellenkező neműt, de megnéz wgy szép épületet, egy szép kutyát, kilátást, ruhát, képet, akármit. Ösztönösen vonzódunk a széphez, akkor is, amikor a szexualitás szóba sem jön.
Nekem erről az jut eszembe, amikor nekikezdtem életmódváltásnak, és próbáltam fogyókúrás fórumokat keresni lelki támasznak. És volt pár ilyen "mit tennél meg, hogy lefogyj", és felsorolták milyen drasztikus vagy törvénybe ütköző dolgot tennének meg, hogy lefogyjanak.
Még nekem is feltűnt az irónia, hogy senki nem írta, hogy kevesebbet/mást enne és mozogna.
Ez ugyanaz. Mit tennél azért, hogy legyen nőd? Fú, sárkányokat ölnék, ezer ninjával megharcolnék... ne nézzek meg más nőket? Na azt már nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!