Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elcsesztem igaz? Mennyire...

Elcsesztem igaz? Mennyire nézhet hisztisnek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel alakulgatnak a dolgok. Facebook-on is szoktunk beszélni de ott csak nagyon keveset.. Tegnap felidegesített h nem írt vissza pedig fent volt. És nagyon sokszor csinálja ezt,már megbeszéltük ezt élőben is. Ja és közben láttam h egy másik lánnyal beszélget és elég szar napom volt és kitöröltem az ismerőseim közül..most bejelöltem újra de félek h full hülyének fog tartani..15/L

2014. ápr. 17. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Letörölted majd vissza jelölted ennek mégis mi értelme volt?
2014. ápr. 17. 19:42
 2/6 anonim válasza:
100%
Nem cseszted el, bejelölöd és megmondod neki, hogy egy rövid időre inaktiváltad a profilod, és eltűnt néhány ismerősöd...
2014. ápr. 17. 19:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki hogy ne haragudjon, sok dolog összejött aznap egyszerre, nagyon szarul voltál és szarul esett nagyon amit csinállt ezért tetted és hogy többet nem fordul elő
2014. ápr. 17. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
letöröllek, bejelöllek fészen élek....
2014. ápr. 17. 19:47
 5/6 Költőnő? ***** válasza:
Az a hülye facbúk ....
2014. ápr. 17. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:
system error...
2014. ápr. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!