Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a randit elcsesztem?
Figyelt kérdés
Randiztam egy fiúval, a randi végén persze jött volna a csók, ahogy láttam ő szerette volna, de én még korainak gondoltam, ezért nem mentem bele a dologba, csak egy félig meddig szájra puszi lett a dologból. Azóta viszont le sem kakkant. Utólag belegondolva elég hülye voltam, mert rájöttem, hogy nekem kell az illető. Hagyjam a fenébe, mert ennek annyi, mert ez már a pasiknál azt jelenti, hogy a lány részéről kosár vagy keressem?2014. ápr. 13. 21:27
1/8 anonim válasza:
a srác hibája, ha nem akar több energiát beléd fektetni
2/8 anonim válasza:
Nem cseszted el. És lehet hogy még keresni fog, csak 1hét után nem fog már biztosan.
3/8 anonim válasza:
Egy szájra puszi elé biztatás kellett volna legyen, ahhoz, hogy tovább udvaroljon neked. Persze csak ha komolyan gondolta veled. Ha nem, akkor ezzel közölted vele, hogy "nem fogsz 1 hét után megdugni", ezért inkább nem foglalkozik veled.
5/8 anonim válasza:
Ha igazán akart volna tőled valamit, akkor inkább ellenkező hatást váltott volna ki belőle ez a dolog és mégjobban keresné a társaságod, igyekezne összehozni a következő randit, hogy hátha majd akkor. Ez a srác csak elütötte veled a szabadidejét, és látta, hogy egy kis energiát kellene ebbe fektetni, úgy már nem tetszett neki. Ne keresd semmiképp, mert csak megalázkodsz és mégjobban elcseszed az egészet. Nem kíváncsi ő már rád. Inkább azokra figyelj oda, akiknek nem csak egy szabadidős tevékenység lennél, nehogy elússzon az esély, miközben futsz olyan után, aki már rég nem is emlékszik rád.
7/8 anonim válasza:
Ha érdekes egy srác véleménye, és persze jól értettem és egy egész jól lemenő randi végén te elhúztad a szádat a csók elől, akkor azt mondom nem fog keresni.
mindazonáltal elég könnyen rendbe hozhatod/visszazökkentheted a dolgot, ha most te teszel egy kezdeményező gesztust. Írj rá(javaslom sms-t) hogy van-e kedve megismételni/randizni/beülni valahova/usw.
Ja, és szerintem most majd ne húzd el a szádat :)
8/8 anonim válasza:
Ez egy bunkó! "Kakkantsd" le te is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!