Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a férfiak, hogy akivel szexuális kapcsolatban vagyunk, az pisilés közben is nézhet?

Figyelt kérdés
Szerintem a kettő nem azonos. Számomra a pisilés privát dolog, egyáltalán nem szeretném, ha nézne közben. Sőt, zavarba tud hozni azzal, ha a szememre láttára végzi a kisdolgát.
2020. jan. 2. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az belefér, nem tudom mit kell ezen ki akadni, ebbe semmi rossz nincs. Engem sem zavar, ha közbe néznek!
2020. jan. 2. 21:42
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, nekem még soha nem fordult elő ilyen hogy annyira akartak pisilés közben nézni.. Amúgy exemmel két évig voltam együtt, ő simán bejött a fürdőbe ha pisiltem, meg én is ha ő pisilt. Na nem úgy hogy tágra nyílt szemekkel bámulni, csak pl elvenni valamit. Azért egy nagydolgot már nem végeztem volna el előtte. De pl egy olyan pasi, akivel csak szexkapcsolatban vagyok nem hiszem hogy nézhetne még pisilés közben sem.
2020. jan. 2. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
41%
Prűd nő vagy. Semmi extra nincs, ha megnéznék pisilés közben, főleg akivel szexelsz. Gondolom benzinkútra se mennél el wc-re.
2020. jan. 2. 21:47
 4/12 anonim ***** válasza:
8%
Én szex közben pisilek. Fura lenne, ha nem nézne.
2020. jan. 2. 21:57
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Ha a pisiszex is be van iktatva, akkor nem bámuljuk őket. Ellenkező esetben hajt a kíváncsiság. :)
2020. jan. 2. 22:09
 6/12 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem tök normális!

Ül egy meztelen nő a budin, és hallom hogy csorgat.

Mi ebben a "nézhetetlen", pláne ha tudom, hogy fél perccel előtte pont kinyaltam...?

2020. jan. 2. 22:17
 7/12 anonim ***** válasza:
21%
Na ezt én is pont így gondolom. Engem is nagyon zavarna, ha a párom pisilés vagy kakilás közben jelen lenne. Volt rá példa, hogy belépett a fürdőbe pisiléskor, de irtóra nyűgös lettem, sőt...egyenesen undok, hát belátta, hogy soha többet ilyet nem tehet.
2020. jan. 2. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha téged ez zavar, akkor szólj a pasinak h ne nézzen.
2020. jan. 2. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom a seggbedugást sem szereted...
2020. jan. 2. 23:28
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Mi az hogy miért hiszik? Miért beszélsz az összes nő nevében, mintha mind kiakadna ezen?

Engem nyugodtan nézhet a barátom miközben pisilek, még kedélyesen el is beszélgetünk közben.

Ő az az ember akiben a legjobban megbízom, vele osztom meg az érzelmeimet és a szexualitásomat, nincsenek köztünk tabuk.

Jaj, mi van ha meglátja vagy meghallja ahogy csurgatok? Nincs benne semmi különleges vagy titkolnivaló, pont úgy csinálom mint mindenki más. Emberi dolog.

Az egy dolog hogy az aktuális pasidra vetíted ki a saját önértékelési problémáidat, legyen az ő gondja ha ezzel együtt elvisel, de légyszi ne vetítsd ki a többi nőre is.

2020. jan. 3. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!