Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Anyukam kozolte, hogy egy tiz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukam kozolte, hogy egy tiz evvel idosebb ferfi meg nem nezhet ram nokent. Ez hogyvan akkor?

Figyelt kérdés

17 eves lany vagyok.

Legyszives a hulye kommentektol kimeljetek.

2013. nov. 11. 17:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Úgy,hogy még nem vagy felnőtt.Gondolom a szüleiddel élsz és önellátó se vagy.
2013. nov. 11. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád reménykedik.
2013. nov. 11. 17:59
 3/12 anonim ***** válasza:
78%
Úgy érti, hogy a pasik későn érnek, sok esetben 23 éves kor körül kezd benőni a fejük lágya (tisztelet a kivételnek, mert VAN) és egy 17 éves lány naiv és hiszékeny. Azt könnyű kihasználni. És tudod ez valóban így van. 21 éves lány vagyok, közép iskolába jártam 6 évig (érettségi és az ottani OKJ nappali tagozaton) és néha beszélgettem a fiatalabbakkal és olyan rettenetesen naivak és hiszékenyek, hogy valami rettenet. Te ezt nem érzed mert te ebben a korban vagy, de majd 4-5 év múlva rájössz erre!
2013. nov. 11. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
minden értelmes szülő ezt modndaná... persze, legális a dolog, de (szvsz) nem szép dolog...
2013. nov. 11. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

"meg nem nezhet ram nokent"

"17 eves lany vagyok"

Megválaszoltad a kérdésed. A NŐK és a LÁNYOK között ég és föld a különbség. És ne mondd, hogy te érettebb vagy, mert minden kamaszlány ezt mondja, márpedig az nem lehetséges, hogy mindenki érettebb. :)

Nézzük, mi a leglényegesebb különbség...

17 éves koromban még iskolába jártam, a legfőbb problémám az életben a másnapi dolgozat volt, illetve az, hogy tetszem-e a kiszemelt fiúnak. Túl voltam már pár rövid kapcsolaton, de még nem tudtam, hogy mitől működnem igazán a kapcsolatok. Szexuálisan épp csak az első tapasztalataim megszerzésénél tartottam.

27 évesen már dolgoztam, önálló jövedelmem volt, akkor jelentkeztem másoddiplomás képzésre. Képes voltam felelősséget vállalni önmagamért, és másokért. Ha valamit meg akartam venni, a saját fizetésemből vettem meg, ha nagyobb dolgot akartam, akkor félretettem. Túl voltam már egy hosszú (több éves, együtt élős) kapcsolaton, tisztában voltam azzal, hogy a rózsaszín köd elmúlik, a kapcsolatért dolgozni kell, az együttélés bizony sok csiszolódást és alkalmazkodást igényel. Szexuálisan rengeteget fejlődtem, megtanultam, hogy hozzam ki önmagamból és a partneremből a legjobbat.

Egy érett felnőtt férfi az utóbbit várná el a partnerétől (feltéve, ha ő maga is ott tart, és nem gyerekes, éretlen valaki). Döntsd el te, hogy tudod-e azt nyújtani, amit egy huszonéves nő.

Ettől függetlenül, a tíz évvel idősebb pasi simán meghúzna egy tizenévest, de kapcsolatban már a felnőtt tulajdonságokat várja el.

2013. nov. 11. 18:17
 6/12 könny17 ***** válasza:
Szerintem ő még a kislányt lássa benned, és nem hinné, hogy egy idősebb pasinak te bejönnél, persze van rá példa, hogy akár 30-as éveiben járó pasik is járnak 17 évesekkel, ami nem a legelfogadottabb dolog, de ezt törvény nem gátolja, szóval lehetséges, de ne kezdj idősebbekkel, mert lehet, hogy kihasználnak, bár ez a fiatalokra is igaz. 21F
2013. nov. 11. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
27 éves kanyegér hajt?
2013. nov. 11. 19:17
 8/12 anonim ***** válasza:
Oké, én 14-el vagyok idősebb nálad és nem rajtam múlik, h nőként nézek-e rád, vagy kislányként. ;)
2013. nov. 11. 19:25
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
Én mindig arra hallok példákat, hogy egy középkorú férfi is csak tinilányokat vesz nőszámba.
2013. nov. 11. 19:52
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
# 9: mert a korosztályánál nem tud érvényesülni, vagy LUSTA hozzá, mert azért egy középkorú nőnek már bőven vannak elvárásai egy férfival szemben.
2013. nov. 11. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!