Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyukam kozolte, hogy egy tiz evvel idosebb ferfi meg nem nezhet ram nokent. Ez hogyvan akkor?
17 eves lany vagyok.
Legyszives a hulye kommentektol kimeljetek.
"meg nem nezhet ram nokent"
"17 eves lany vagyok"
Megválaszoltad a kérdésed. A NŐK és a LÁNYOK között ég és föld a különbség. És ne mondd, hogy te érettebb vagy, mert minden kamaszlány ezt mondja, márpedig az nem lehetséges, hogy mindenki érettebb. :)
Nézzük, mi a leglényegesebb különbség...
17 éves koromban még iskolába jártam, a legfőbb problémám az életben a másnapi dolgozat volt, illetve az, hogy tetszem-e a kiszemelt fiúnak. Túl voltam már pár rövid kapcsolaton, de még nem tudtam, hogy mitől működnem igazán a kapcsolatok. Szexuálisan épp csak az első tapasztalataim megszerzésénél tartottam.
27 évesen már dolgoztam, önálló jövedelmem volt, akkor jelentkeztem másoddiplomás képzésre. Képes voltam felelősséget vállalni önmagamért, és másokért. Ha valamit meg akartam venni, a saját fizetésemből vettem meg, ha nagyobb dolgot akartam, akkor félretettem. Túl voltam már egy hosszú (több éves, együtt élős) kapcsolaton, tisztában voltam azzal, hogy a rózsaszín köd elmúlik, a kapcsolatért dolgozni kell, az együttélés bizony sok csiszolódást és alkalmazkodást igényel. Szexuálisan rengeteget fejlődtem, megtanultam, hogy hozzam ki önmagamból és a partneremből a legjobbat.
Egy érett felnőtt férfi az utóbbit várná el a partnerétől (feltéve, ha ő maga is ott tart, és nem gyerekes, éretlen valaki). Döntsd el te, hogy tudod-e azt nyújtani, amit egy huszonéves nő.
Ettől függetlenül, a tíz évvel idősebb pasi simán meghúzna egy tizenévest, de kapcsolatban már a felnőtt tulajdonságokat várja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!