Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, kezdek megőrülni a férjem mellett. Volt időszak, amikor sokkal rosszabb volt, mégis most jött el az a pont, hogy nem tudom elviselni. De néha meg úgy érzem, hogy én vagyok túlérzékeny. A gyerekünk születése után volt a legnehezebb, amikor alig segített a babával, de pl. leb*szott, ha nem volt beágyazva vagy 5 percnél tovább fürödtem, amíg neki kellett a babánkkal lenni. Sokszor azon stresszeltem, hogy minden legyen rendben a házban, hogy este, amikor megjön, nehogy valamibe beleköthessen(pl. szagolgatta a levegőt, hogy itt ma biztos nem lett kiszellőztetve, pedig természetesen sosem volt büdös otthon). Egy ideje azért visszavett. Mostanában olyanokba köt bele napi szinten, hogy valamit nem az open feliratnál nyitottam ki vagy a mosogatógépben nem csoportosítottam az evőeszközöket. Meg néha nagyon bunkón beszél velem. Mindig neki kell okosabbnak lenni. De a legrosszabb az, amit a szexszel csinál. Hónapokig minden este megkérdezte, hogy szexelünk-e és ha nemet mondtam, mindig megsértődött, puffogott, veszekedett, zsarolt érzelmileg... Nap közben fogdos, csapkod, bámul és megjegyzéseket tesz állandóan. Pedig sokszor belemegyek akkor is, amikor nincs kedvem, csak sajnos nekem sokszor kellemetlen/fájdalmas. Illetve észrevettem, hogy ha mondjuk 3 nap kimarad, akkor kezd el igazán bunkón viselkedni velem nap közben is. Volt, hogy nőgyógyászati műtét napján este azzal piszkált, hogy ő márpedig orális szexet akar. De ő azt mondja, hogy nem érzi, hogy baj lenne köztünk, meg hogy mostanában túlérzékeny vagyok stb. Vajon tényleg én reagálom már túl?

2023. márc. 14. 19:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

"Mit kellene akkor csinálnom?"

Hát mit kellene? Ha kell, ha nem, akkor is szexelni. Akár fájdalommal is.

Elvégre ösztönlény az ember, véletlenül sem lehet megérteni a másikat.

Szopni nyalni télen nyáron, éjjel nappal. Még, ha majd beszarik az ember a fájdalomtól, akkor is. Meg gyártani a kölyköket.

2023. márc. 14. 22:05
 22/23 anonim ***** válasza:
Menny el pszichológushoz. Ne adj itt random emberek véleményére akik azt se tudják milyen kapcsolatban vagy. Ők nem látják át. Most komolyan ilyen véleményre adsz egy vad idegentől "te nem vagy 100-as, válj el"?
2023. márc. 15. 15:16
 23/23 A kérdező kommentje:
Jártam pszichológushoz szorongás miatt, ő nem igazán vette komolyan ezeket a dolgokat, amiket itt leírtam. Részben emiatt is érzem úgy, hogy túlreagálom.
2023. márc. 15. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!