Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagálom túl? Vagy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl? Vagy már tönkrement?

Figyelt kérdés

5 éve vagyunk együtt, 1 éve vagyunk házasok, és most úton van a baba is.

Megvan mindenünk, 2 éve lakunk együtt, nemsokára el tudjuk indítani a saját vállalkozásunkat. Szóval ilyen téren tényleg minden jó.

Viszont már az elejétől fogva volt konfliktusunk az együtt töltött időről.

Ilyenkor veszekedtünk általában csak.

Eleinte úgy láttam ő is próbált változtatni, hogy tudjunk több minőségi időt együtt tölteni, utána már rám hárította, hogy szervezzem meg programot mit csináljunk stb.

Röviden romantika terén semmi a kapcsolatunk. Az eljegyzésünkön kívül sose tett semmit, mindig azt mondja, hogy ő ebben nem jó.

Én tényleg próbálok mindent megérteni, de nem vagyok biztos benne, hogy ő megért e..

Sokszor úgy éreztem, érzem, hogy ezeket a veszekedéseket inkább csak hisztinek fogta fel a részemről, és nem is vette komolyan.

Mert miután megbeszéljük, kiadom magamból utána megnyugszok, és újra hiszek magunkban.

De most, gondolom a hormonok is bőven rátesznek, úgy érzem életem egyik hibáját követtem el, és így a gyerek miatt nem lesz sose egyszerű kilépni ebből az egészből.

Egyre többször érzem azt, hogy rég felkellett volna adnom.

De közbe tudom, hogy amit elértünk, azt mind együtt sikerült, a sok munkával!

A szexuális életünk is az utóbbi időben a béka feneke alatt van..

Mi lesz így velünk? Mit tudok tenni szerintetek?

2023. febr. 13. 22:04
1 2 3
 1/21 Ywerd ***** válasza:
100%

Elfogadod hogy ő ilyen .

És elengeded ,szélesítsd a látóköröd, végy fel új szokásokat, járj el otthonról.

Ha érzi hogy veszélyben a biztos, kiszámítható érzelmi háttér, kijön belőle,ha van benne tűz és romantikus véna.

Ha ettől nem fog , tényleg esélytelen.... ;)

2023. febr. 13. 22:07
 2/21 anonim ***** válasza:
79%
Tehát a romantikázás fontos számodra, ő bevallása szerint egy "nem jó benne" szöveggel lerázza a témát. A szex fontos számodra, de alig csináljátok és te teherbe rakattad magad egy ilyen emberrel, akivel az alapok sincsenek meg. Hát nem tudom. Komfort zóna? Kívülállóként elég nagy hülyeségre vall elbaszni 3 életet, csak ezért.
2023. febr. 13. 22:24
 3/21 A kérdező kommentje:

A szex az most mellékes, mindkettőnk hibájából olyan amilyen, de úgy gondolom, hogy simán helyrehozható. Nem vészes, csak több figyelem kell.

A többi részével nem tudom már mit kezdjek ilyen felfokozott érzelmekkel.

Tudom hogy szeretem, és ő is engem!

Csak most jelen pillanatban úgy érzem, mint akik már huszon x éve együtt vannak, és mintha csak megszokás lenne az életünk.

Elmondtam már neki ezeket az érzéseimet, többször, meghallgatott, de igazából minden ugyan olyan marad mindig.

2023. febr. 13. 22:41
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú volt ezt kicsit olvasni. Ez alapján, amiket leírtál szerintem már nem vagy annyira fontos a párodnak. Ha az lennél, akkor nem csak meghallgatná a problémádat, hanem próbálná megoldani, főleg ha sokszor előjön ugyanaz. Te tepersz a kapcsolatért, de egy ember ehhez kevés lesz.

Szerintem az lesz a legjobb, ha elbeszélgetsz vele mégegyszer. És kihagsúlyozod azt, hogy tényleg nagy a baj. A lényeg az az, amit az #1 válszoló mondott, ha megérzi, hogy veszélyben a kapcsolat, akkor talán elkezd teperni.

2023. febr. 13. 23:59
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen tipusú férfiak, de pontosan ird már le mit szeretnél?

A párom sem egy romantikus tipus, abszolút nem, én már megszoktam, de ettől függetlenül ezer más módon érzem, mennyire szeret. Mindig megsimogat, ha elmegy mellettem, sokszor megölel, reggel-este összebújva öleljük egymást, nekem ennyi romantika elég :-) Virágot sose hozott de tudja nem vagyok az a tipus, engem hidegen hagy a virág

2023. febr. 14. 08:03
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi számodra a romantika? Mit szeretnél?

(És most válaszold meg ezeket a párodnak, mert a kérdésből nem derül ki)

2023. febr. 14. 09:28
 7/21 A kérdező kommentje:

5-ös.

Az elején voltak ilyenek nálunk is, aztán valahogy elmaradtak.

Virágot én se kaptam csak alkalmakra.

Ma már úgy néz ki egy napunk, hogy felkelünk, ő megkávézik a teraszon, en bent, és mivel itthon vagyunk mind a ketten, akkor ő kint csinálja a dolgát, dolgozik, (ha valamit elkell intézzük akkor csináljuk) én meg a sajátom amit épp kell (főzés, takarítás, ügyintézés stb). Ritkán eszünk együtt. Délután ugyan ez, emberek jönnek mennek nálunk. Ha van időm, akkor kiszoktam menni hozzá, legalább így legyünk együtt, beszélgetünk. Este néha együtt eszünk, attól függ mikor jön be, utána kicsit telefonozik, akkor én is, aztán fürdés, tv, alvás.

Csak akkor szokott magától odabújni, ha szexet akar. Ha én odabújok, akkor nyilván nem lök el, meg akkor jó.

De hát hogy ennyi..

Szavakkal mondja hogy szeret, de tettekkel sose.

Nagyon sokszor elmondtam mindezt neki, hogy nekem többre lenne igényem, meg hogy valahogy változtassunk, de mindig ugyan olyan marad minden.

Minden napunk ilyen.

Ha nagyritkán elmegyünk valahova, csinálunk valamit, akkor jön, partner benne, de általa sosincs semmi.

Mindig az volt, hogy jobb lesz később. Ha kész lesz a ház, jobb lesz, ha beköltözünk jobb lesz.. néha olyan érzés, sose érünk a végére mindennek.

Néha érzem, hogy próbálkozik, de néha olyan mintha nem érdekelné, csak elvan.

Olyan katyvasz ez az egész.. most tuti, hogy ezek a fránya terhességi hormonok bőven rátesznek.

Szeretném, hogy jobb legyen, kitartsunk egymás mellett, mert az élet más területein teljesen összhangban vagyunk. Csak most ez egy nehézség.

Remélem.

Inkább tanácsot szeretnék kérni, hogy én hogy tudom segíteni ezt az egészet.

Este sokkal jobban ki is voltam akadva, azért is írtam ki a kérdést, most már higgadtabb vagyok. De tudom hogy van problémánk.

2023. febr. 14. 10:20
 8/21 anonim ***** válasza:
46%
Akkor az is gond lehet, hogy egyszerűen sokat vagytok egymás mellett....ha mindketten otthon vagytok.
2023. febr. 14. 10:22
 9/21 A kérdező kommentje:

Lehet

Igazából most december óta van ez.

Előtte mindketten munkahelyen dolgoztunk, akkor keveset tudtunk együtt lenni.. mert mellette meg csináltuk a házat.

2023. febr. 14. 10:55
 10/21 anonim ***** válasza:
85%

Annyit tudsz csinálni,hogy másra fókuszálsz.

Nem akarlak meg ijeszteni,de ha meg lesz a baba, még anyi romantika

se lesz az életetekben.De talán az apaság majd fontos lesz neki,

így szülőként kerültök közelebb egymáshoz.

Én is sokszor éreztem azt hogy jobban ki mutathatná az érzéseit,

mert az én férjem is mindig ezt mondja,hogy szeret..

Persze tudom hogy így is van,de az egyik fél mindig romantikusabb,

szenvedélyesebb,így ő többet várna..Szerintem értékeld amid van,

más boldogan cserélne veled hidd el.

2023. febr. 14. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!