Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy nem veszi észre valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nem veszi észre valaki, hogy tönkrement a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Szakítottam a párommal, ami őt nagyon váratlanul érte, és nem érti, hogy hogy jött ez nekem, azt hiszi, csak valami hirtelen felindulás. Holott már hónapok óta nem működött ez a dolog. Alig találkoztunk, ha beszéltünk is minden nap, csak egy-két témáról, plusz én többször jeleztem neki, hogy meg kellene beszélnünk bizonyos dolgokat, amire ő mindig azt mondta, hogy majd megbeszéljük, de aztán sosem lett belőle semmi, úgy tett, mintha mi sem történt volna. Most meg ki van akadva, hogy ő ezt nem érti, majd biztos lenyugszom. Szóval hónapok óta a szeme előtt zajlott minden, épült le a kapcsolatunk, de ő ebből gyakorlatilag semmit nem vett észre? Hogy lehet ez?
2022. ápr. 2. 11:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul az utolsó hetekben mindig ő keresett engem, ez sem tűnt fel neki.
2022. ápr. 2. 11:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Észrevette, de nem gondolta, hogy ennek komoly jelentősége van, majd úgyis jobb lesz alapon.
2022. ápr. 2. 11:34
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem akarta elhinni hogy megcsalod
2022. ápr. 2. 11:39
 4/10 A kérdező kommentje:
2: Hogy jön ide a megcsalás? Szó sem volt ilyesmiről a kérdésben
2022. ápr. 2. 12:08
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Aki szereti a masikat az tenyleg a kapcsolatért es a masikért teper, menteni akarja ami menthető, és nem kifele kacsintgat szakitani.

Szerintem igy jön ide a megcsalás is. Mert általában ilyenek leonek le akik inkabb felépítettek mással mást es nem a kaocsokatba tettek energiat hanem egy 3.ba.

2022. ápr. 2. 12:26
 6/10 anonim ***** válasza:
*lépnek le
2022. ápr. 2. 12:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Homokba dugta a fejét, ennyi. Némelyik férfi ilyen egyszerű, hogy ha nem mondod egyenesen a szemébe, hogy ez így nem jó, boldogtalan vagyok, akkor szerinte neked minden oké.

Érzelmi analfabéta, amit az is bizonyít, hogy szerinte ez csak valami felindulás. Nem is vesz komolyan, és bagatelizálja az érzéseidet.

2022. ápr. 2. 13:19
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy neki jó volt a langyos fos is. Nincs mit észrevennie.
2022. ápr. 2. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem egyformák voltak igényeitek.

Az én exemnek pl. csak a szex volt a lényeg a kapcsolatban. Igazából semmi mást nem is tudott értékelni, neki az nem esett igazán jól, ha sütöttem neki sütit, vettem neki valamilyen király ajándékot (pedig jó ajándékozó hírében állok), ha meghívtam valahová, azt sem igazán értékelte. Azt sem, hogy próbáltam elintézni a közös lakhatást, gyűjtöttem rá, stb.

Míg én nagyon szerettem volna ha úgymond haladnánk valahová, összeköltöznénk, külön a szülőktől, őt kizárólag az érdekelte, hogy minél több legyen a szex.

Hiába beszéltem meg vele 1000-szer, mint szeretnék, és mi fáj... Hirtelen érte a szakítás, mint vasárnap után a hétfő. Nem is értette szerintem, miért hagyom el, pedig tényleg rengetegszer mondtam neki.

2022. ápr. 2. 15:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért, mert ő szerelmes még, és szerinte javítható. Te már elhidegültél, nem érzed, hogy hiányozni fog.
2022. ápr. 2. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!