Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tit csinaljak? Én reagálom túl?
Párommal 5 éve vagyunk együtt, vendéglátásban dolgozik.
Sajnos az ünnepek ilyenkor nehezebbek, most is dolgozott szilveszterkor.
Az egész ünnepeket egyedül vittem, főztem, takarítottam mint állat, vendéget fogadtam az összes velejaro stresszel, 3 napot itt volt a tesója, mindent egyedül csináltam, lassan én is osszeesek a faradtsagtol, semmit nem pihentem.
Mindegy, kiderult hogy szilveszterkor is dolgoznia kell, de annyira szenvedett rajta, hogy eloadta hogy lehet le is mondja hogy itthon lehessen velem.
Aztán végül csak elment dolgozni, én egyedül maradtam itthon, gondoltam hajnalban jön úgyis, megunnepekjuk az újévet hajnalban, nem gond.
Én végül totál nyomorultul töltöttem otthon a kutyákkal az estét, fel1kor még írt hogy hiányzom és indulna haza. Végül bealudtam, reggel 8kor keltem fel, sehol senki.
Azonnal hívtam hogy úristen baja esett-e, és egy haverja vette fel a telefont. Közölte hogy az ő hibája, rabeszelte páromat hogy bulizzon munka után és taxit küldött érte. Nekem egy fél sor sem jött erről éjjel, semmi, zéró.
Arra se volt.kepes hogy felhivjon. Most ért haza, még mindig részeg, és neki áll feljebb, hogy ki vagyok akadva. Ha megbeszeltuk volna, nem lett volna vele gond, akkor én is úgy tervezek.
Ez már nem az első hasonló, volt hogy 200 km-rel odébb kelt fel a vonaton ...
Akkor ultimátumot adtam neki, mert alkesz szülők mellett nőttem fel, ennek nem fogom kitenni a saját gyerekeimet.
Úgy tűnik teljesen leszar, és azt gondolja akárhányszor megcsinalhatja, és nem érti meg hogy engem mennyire megbantott.
Egész nap egyedül voltam tegnap is meg ma is, teljesen kivagyok és mikor végre hazaér meg akkor is ő van kiakadva..
Nagyon közel vagyok a szakitashoz, pedig most volt az 5. evfordulonk.
Egyszerűen nem értem hogy hogy tudott így megbantani.
Annyit kérdeztem hogy munka után amikor meghozta tudatosan ezt a döntést még józanul, akkor nem gondolt arra hogy ennyire megbant? És mondja hogy nem gondolt semmire. Mondom persze egy manó betuszkolt a taxiba, vagy veletlenul beleestel, erre hátat fordított és otthagyott hogy mit gunyolodok, és full gyűlölettel bámult rám. Aztán persze kiabáltam, hogy kicsit kijozanodjon, majd elovette a telefonját, hogy ő most jól felveszi hangfelvetelre hogy hogy viselkedek. Itt pattant el nálam a húr és eljottem sétálni, itt bogok egy parkoloban egy padon.
Tudom hogy reszeg emberrel nem szabad vitázni, de miután 40 órán át ültem a lakásban magányosan, teljesen becsavarodtam,és reggel 8 óta ezen agyalok. Azt vártam hogy majd nem gyoz bocsanatotkerni.
"Azt vártam hogy majd nem gyoz bocsanatotkerni."
Jaa persze, majd biztos bocsánatot kér. Elmondom neked el, se jut az agyáig, hogy mi a problémád.
Most azt irogatja hogy nem tudja elmondani mennyire sajnalja.
Hát, én sem. Minden ilyen alkalommal hosszú veszekedeseink voltak, amikor szájába ragtam h ez nekem egy felnőtt párkapcsolatba egyszerűen nem fér bele. Nem. Az sem hogy kikapcsolgatja a telefonját és részegen jön haza.
Aztán mindig úgy csuri csavarja hogy az legyen a vége hogy azért csinálta így mert úgyse engedem el. Akkor újra elmagyaraztam érthetően hogy de, viszont megegy ilyen hogy atvag a palankon, végeztünk. Veszekedtem, írtam neki 4 oldalas levelet, kinyomtattam, hagytam emészteni. Mindig úgy tűnt megerti, aztán mégis kisebb-nagyobb idokozonkent megismertodik.
Egyszerűen nagyon megbantva érzem magam.
"Akkor ultimátumot adtam neki, mert alkesz szülők mellett nőttem fel, ennek nem fogom kitenni a saját gyerekeimet."
És hányszor adsz még ultimátumot??
"Veszekedtem, írtam neki 4 oldalas levelet, kinyomtattam, hagytam emészteni. Mindig úgy tűnt megerti, aztán mégis kisebb-nagyobb idokozonkent megismertodik."
Tudod miért ismétlődik meg? Mert látja, hogy csak a szád jár.
Eddig is megbocsájtottál.
Itt az ideje kilépni nem?
Vagy még szenvedsz egy sort?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!