Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tit csinaljak? Én reagálom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tit csinaljak? Én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Párommal 5 éve vagyunk együtt, vendéglátásban dolgozik.

Sajnos az ünnepek ilyenkor nehezebbek, most is dolgozott szilveszterkor.

Az egész ünnepeket egyedül vittem, főztem, takarítottam mint állat, vendéget fogadtam az összes velejaro stresszel, 3 napot itt volt a tesója, mindent egyedül csináltam, lassan én is osszeesek a faradtsagtol, semmit nem pihentem.

Mindegy, kiderult hogy szilveszterkor is dolgoznia kell, de annyira szenvedett rajta, hogy eloadta hogy lehet le is mondja hogy itthon lehessen velem.

Aztán végül csak elment dolgozni, én egyedül maradtam itthon, gondoltam hajnalban jön úgyis, megunnepekjuk az újévet hajnalban, nem gond.

Én végül totál nyomorultul töltöttem otthon a kutyákkal az estét, fel1kor még írt hogy hiányzom és indulna haza. Végül bealudtam, reggel 8kor keltem fel, sehol senki.

Azonnal hívtam hogy úristen baja esett-e, és egy haverja vette fel a telefont. Közölte hogy az ő hibája, rabeszelte páromat hogy bulizzon munka után és taxit küldött érte. Nekem egy fél sor sem jött erről éjjel, semmi, zéró.

Arra se volt.kepes hogy felhivjon. Most ért haza, még mindig részeg, és neki áll feljebb, hogy ki vagyok akadva. Ha megbeszeltuk volna, nem lett volna vele gond, akkor én is úgy tervezek.

Ez már nem az első hasonló, volt hogy 200 km-rel odébb kelt fel a vonaton ...

Akkor ultimátumot adtam neki, mert alkesz szülők mellett nőttem fel, ennek nem fogom kitenni a saját gyerekeimet.

Úgy tűnik teljesen leszar, és azt gondolja akárhányszor megcsinalhatja, és nem érti meg hogy engem mennyire megbantott.

Egész nap egyedül voltam tegnap is meg ma is, teljesen kivagyok és mikor végre hazaér meg akkor is ő van kiakadva..

Nagyon közel vagyok a szakitashoz, pedig most volt az 5. evfordulonk.

2023. jan. 1. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem azaz alapvető probléma, hogy 40 órát egyedül voltál. Hanem az, hogy a munkára hivatkozva ment el nélküled bulizni. Neki nem igénye az, hogy együtt töltsetek el időt. Én is azt mondom, hogy kuka a csávó. Ilyennel nem lehet komolyan tervezni. Az én férjem is évente 1x, max 2x bszik be, mint az albán szamár, de akkor ott vagyok mellette józanon. Ettől nem alkoholista még senki. Itt az a baj, hogy ő józanon se szólt neked, hanem kihagyott az egészből. Elgondolkodtató.
2023. jan. 1. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Írod alkoholista szülők között nőttél fel. Mikor a párod részegeskedik, előjön benned a kicsi gyermeki éned, aki ugyanazt a szorongást éli meg, amit akkor éreztél, mikor a szülők piázgattak. Újra és újra esélyt adsz, mivel ez a gyermeki én reménykedik benne, hogy majd megváltozik. Le mész gyerekbe, 4 oldalas leveleket írsz, vergődsz. Nem tudsz senkit megváltoztatni, ha bele hülyülsz akkor se.
2023. jan. 1. 20:44
 13/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy neki is vannak problémái, neki is ivott az apja, és mindig mondja hogy egyetért, nem szabad inni, nem hiányzik neki (azt tudni kell hogy mielőtt osszejottunk 5 éve, folyamatosan a kocsmában ült a haverokkal, de tényleg vagy dolgozott vagy a kocsmában volt ), 5 év alatt viszont ritkán, akkor viszont így.

Nega hónapok telnek el úgy, hogy egy sört sem iszik, nem is kívánja, aztán egyszercsak bekattan valami és eltévedősre issza magát.

Szóval ez nálam nem. Ettől függetlenül jó ember, nagyon is, nem viccből vagyok vele, nem az ágymelegítőm, de úgy tűnik gondja van az alkohollal, mert megmagyarázhatatlan szitukat szül. Vagy fogalmam sincs mi triggereli ezeket az eseményeket, utoljára nyáron volt ilyen.

2023. jan. 1. 20:53
 14/14 anonim ***** válasza:
37%
Sajnos ez ilyen, és tényleg nem tudatos. Nekem is voltak alkohol problémáim. Viszont ha szorongós típus és nincs kezelve akkor ez később is elő fog jönni. De ha van hobbija, amivel leköti magát, és sikerei vannak az életben, akkor nem hiszem hogy gond lenne. Nálam legalább is így működik. Mit szoktatok közösen csinálni? Írtad hogy vendéglátásban dolgozik. De ezen kívül mit csinál? Vannak céljai? Tudsz neki benne segíteni? Ez fontos szerintem. De ha ritkán fordul elő, pláne úgy hogy előtte csak a kocsmában ült vagy dolgozott, akkor le a kalappal előtte.
2023. jan. 5. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!