Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl? Mit csináljak? 20/L
Nem tudom, h mit kellene csinálnod! Viszont nem reagálod túl, engem is nagyon zavarna, ha kifecsgnék az ilyen dolgokat. Még akkor is, ha pozitív dolgokról van szó. Nagy tahóság, ehhez senkinek semmi köze.
26F
Az a baj,nem tisztel téged.
Beszélj vele,az ilyet azért nem illik kibeszélni.
Más lenne azért,ha mondjuk a legjobb barátjának,egy embernek beszélne erről,ami ki sem derülne, de így, hogy a haverjaival ezen "csámcsog",elég gáz.
Lehet nem szeret téged ez az ember annyira,mint gondolnád, vagy nagyon éretlen, és arcoskodik csak.
A barátod irtó bunkón viselkedik... bár az enyém is kibeszélte a dolgokat, mikor nem szexeltünk már, arról is a barátainak panaszkodott, ahelyett, hogy VELEM ült volna le... mindegy.
Szerintem sürgősen tedd helyre, mert azon kapod magad, hogy a társaság kvája leszel - gondolatban vszeg már az is vagy.
Gáz....
Igen egy felfújható nőként használ, csak nem kell felfújni, meg kimosni se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!