Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én reagálom túl?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én reagálom túl? Mit csináljak? 20/L

Figyelt kérdés
a barátom állandóan dicsekszik a barátainak hogy milyen jó velem a szex és milyen bevállalós vagyok, mindent megcsinálok amire ő vágyik stb stb.. De én nem vagyok egy ri*bi típus, csak azért viselkedek így mert szeretem őt... és hiába jó vele a szex, mindig rámtör egy érzés, hogy csak erre vagyok jó neki
2015. nov. 4. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
a barátodnak csak szexre kellesz...
2015. nov. 4. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt vele kéne megbeszélned. Az a legtisztább. Amúgy csak büszke, hogy ilyen jó vagy hozzá. S csak felvág a haveroknak. :) de az sem jó ha mindig mindent elmesél. Kellemetlen.
2015. nov. 4. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna 12 éveset választanod.
2015. nov. 4. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, h mit kellene csinálnod! Viszont nem reagálod túl, engem is nagyon zavarna, ha kifecsgnék az ilyen dolgokat. Még akkor is, ha pozitív dolgokról van szó. Nagy tahóság, ehhez senkinek semmi köze.

26F

2015. nov. 4. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a baj,nem tisztel téged.

Beszélj vele,az ilyet azért nem illik kibeszélni.

Más lenne azért,ha mondjuk a legjobb barátjának,egy embernek beszélne erről,ami ki sem derülne, de így, hogy a haverjaival ezen "csámcsog",elég gáz.

Lehet nem szeret téged ez az ember annyira,mint gondolnád, vagy nagyon éretlen, és arcoskodik csak.

2015. nov. 4. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:

A barátod irtó bunkón viselkedik... bár az enyém is kibeszélte a dolgokat, mikor nem szexeltünk már, arról is a barátainak panaszkodott, ahelyett, hogy VELEM ült volna le... mindegy.

Szerintem sürgősen tedd helyre, mert azon kapod magad, hogy a társaság kvája leszel - gondolatban vszeg már az is vagy.

2015. nov. 5. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Gáz....

Igen egy felfújható nőként használ, csak nem kell felfújni, meg kimosni se.

2015. nov. 5. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!