Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagálom túl?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, kezdek megőrülni a férjem mellett. Volt időszak, amikor sokkal rosszabb volt, mégis most jött el az a pont, hogy nem tudom elviselni. De néha meg úgy érzem, hogy én vagyok túlérzékeny. A gyerekünk születése után volt a legnehezebb, amikor alig segített a babával, de pl. leb*szott, ha nem volt beágyazva vagy 5 percnél tovább fürödtem, amíg neki kellett a babánkkal lenni. Sokszor azon stresszeltem, hogy minden legyen rendben a házban, hogy este, amikor megjön, nehogy valamibe beleköthessen(pl. szagolgatta a levegőt, hogy itt ma biztos nem lett kiszellőztetve, pedig természetesen sosem volt büdös otthon). Egy ideje azért visszavett. Mostanában olyanokba köt bele napi szinten, hogy valamit nem az open feliratnál nyitottam ki vagy a mosogatógépben nem csoportosítottam az evőeszközöket. Meg néha nagyon bunkón beszél velem. Mindig neki kell okosabbnak lenni. De a legrosszabb az, amit a szexszel csinál. Hónapokig minden este megkérdezte, hogy szexelünk-e és ha nemet mondtam, mindig megsértődött, puffogott, veszekedett, zsarolt érzelmileg... Nap közben fogdos, csapkod, bámul és megjegyzéseket tesz állandóan. Pedig sokszor belemegyek akkor is, amikor nincs kedvem, csak sajnos nekem sokszor kellemetlen/fájdalmas. Illetve észrevettem, hogy ha mondjuk 3 nap kimarad, akkor kezd el igazán bunkón viselkedni velem nap közben is. Volt, hogy nőgyógyászati műtét napján este azzal piszkált, hogy ő márpedig orális szexet akar. De ő azt mondja, hogy nem érzi, hogy baj lenne köztünk, meg hogy mostanában túlérzékeny vagyok stb. Vajon tényleg én reagálom már túl?

2023. márc. 14. 19:07
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy kérdésem van. Mi volt az ami megfogott benne amikor összejöttetek? Őszintén valaszolj kérlek.
2023. márc. 14. 19:43
 12/23 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem a szex miatt ilyen.
2023. márc. 14. 19:46
 13/23 A kérdező kommentje:
De miért ilyen a szex miatt?
2023. márc. 14. 19:58
 14/23 anonim ***** válasza:
80%
Mert a pici miatt kevesebb idő jut rá, vagy nem olyan a minősége mint azelőtt, azért frusztrált, ideges, vagy azért fogdos.
2023. márc. 14. 20:05
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

2 percet nem maradnék egy ilyen ember mellett!

Miért tűröd?

Ott kell hagyni,mert ennèl csak rosszabb lesz.

2023. márc. 14. 20:07
 16/23 A kérdező kommentje:
Persze, nem jut rá annyi idő, illetve nekem voltak fájdalmaim, műtétem, így voltak szexmentes hetek, de amúgy heti 3-4 alkalom megvan azért...
2023. márc. 14. 20:09
 17/23 anonim ***** válasza:
86%
Lehet neki mindennap jól esne, akár nem érzi magát férfinak, csak apának, sok oka lehet, hogy miért ilyen. Megkellene kérdezni, hogy mi hiányzik neki. Ha nem válaszol, vagy még nem is akar kommunikálni, akkor én a helyedben elvalnek, mert minek törd te magad ha ő arra sem képes, hogy végighallgasson. A kicsinek pedig árt a feszült légkör és szerintem ő a prioritás.
2023. márc. 14. 20:15
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy felteszed azt a kérdést, hogy "Én reagálom túl?"

Mit reagálsz túl, hogy neked fájdalmas a szex és akkor is ott követelőzik rajtad?

És terveztek még több gyereket is? Hogy nehogy el tudjál szabadulni?

2023. márc. 14. 20:23
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én se értem, hogy hiheted egy percig is, hogy veled lehet baj. Nincs az a bonyolult válás, amit ne vállalnék be, ha a férjem ekkora önző rohadék lenne.
2023. márc. 14. 20:49
 20/23 A kérdező kommentje:
Hát a válaszokból úgy látszik, nem csak én feltételezem, hogy velem van baj. Én egyébként még próbálom helyrehozni. Mondja, hogy neki kevés a szex, de egyszerűen nekem nem megy minden nap. A fiunk még mindig rosszul alszik, fáradt vagyok, nem mindig van kedvem. Mit kellene akkor csinálnom?
2023. márc. 14. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!