Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az, ami reménytelen számodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami reménytelen számodra?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 18:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Nem beléd kötöttem hanem azokba akik a bízz bennem parancsot mondogatják, valahogy ez nekem parancsra nem megy, a bizalom az kialakul nem lehet kierőltetni, sőt, ellentétes hatást ér el. Az tény hogy ha jobban nézel ki mint az átlag, akkor sajnos féltékenykednek. Dicsérd meg őket és próbálj visszafogottabban kinézni, vagy válassz extra bombázót.
2023. márc. 14. 12:20
 22/25 anonim ***** válasza:
Hát köszi a tippeket, de ezekkel már mind próbálkoztam (sikertelenül). Ezért is írtam az előzőekben azt a választ amit.
2023. márc. 14. 12:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Olyan anyának lenni, akinek nem fordul meg a fejében, ha újrakezdhetné az életét (visszamehetne 22 éves koráig az időben), akkor SOHA nem vállalna gyereket.
2023. márc. 14. 12:31
 24/25 anonim ***** válasza:
22 Ezzel én is küzdök amúgy, nekem még a bekamerázás ami eszembe jutott ami talán meggyőzi azt aki féltékenykedik, bár az a baj hogy sokszor van olyan hogy neki belső igénye van a féltékenykedésre és megoldások nem érdeklik.
2023. márc. 14. 12:59
 25/25 anonim ***** válasza:

24

Nem fogja meggyőzni szerintem, mindig a kamerát nézegetné, minden lépésed szemmel tartaná. Ezzel kb. csak adod alá a lovat. Na igen, ezt én is tapasztaltam már mintha némelyiknek igénye lenne erre.. Sajnos az ilyen nem is fog változni bármit is teszel.

2023. márc. 14. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!