Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az, ami reménytelen számodra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az, ami reménytelen számodra?

Figyelt kérdés
2023. márc. 13. 18:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
A, Munkahelyváltás; B, Barátnőtalálás.
2023. márc. 13. 18:54
 12/25 anonim ***** válasza:
59%

10 inkább, mint a sok egymást csaló házasok, meg akik csak alkalmikban vannak.

Én azzal szeretnék lenni akivel az mellett h értelme is van, de jó is.

Tudom hogy sokan nem ilyen kapcsolatokban vannak, en nem vok kapcsfüggő.

2023. márc. 13. 18:58
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
A mindent elsöprő szerelem.
2023. márc. 13. 19:13
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Reménytelen hogy a gyerekeim apja egyszer az életben rádöbbenjen hogy mit tett/tesz a gyerekeivel
2023. márc. 13. 19:14
 15/25 anonim ***** válasza:
64%
#8 én is ilyen férfit szerettem volna találni,nem sikerült. Neked sok sikert kívánok! Remélem megtalálod a párod.
2023. márc. 13. 19:16
 16/25 anonim ***** válasza:

A család és gyerektémát engedtem el. Inkább család nélkül azzal, vagy olyanokkal, akivel boldog vagyok, mint család olyannal, akivel nem vagyok az, ill olyantól nem is kéne gyerek se, hiába családcentrikus.

(8)

Megszívtam. Ez van.

2023. márc. 13. 20:15
 17/25 anonim ***** válasza:
7 Miért kellene benned feltétel nélkül megbízni? Nem egy nőnek kell bepótolnia amit apád anyád elmulasztott.
2023. márc. 13. 20:31
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Felhőtlenül boldognak lenni.
2023. márc. 13. 21:27
 19/25 anonim ***** válasza:
Úgy érzem sose találok olyan lányt aki nem hisz a fiú-lány barátságban.
2023. márc. 13. 21:38
 20/25 anonim ***** válasza:

Most miért is kötsz belém? De tényleg kíváncsi vagyok a miértjére. (A szüleim nem mulasztottak el semmit, egy normális becsületes embert neveltek belőlem, ha már ennyire érdekelt.)

Az a baj, hogy az én korosztályomban nagyon divat lett ez az egyszerre több vasat tartunk a tűzbe és akkor is ismerkedünk amikor van valakink mert kell a B terv, nehogy egyedül maradjanak akár egy napra is… Ezálltal minden huszon éves lány olyan féltékenységi rohamban szenved, hogy már orvosi esetek lehetnének (tisztelet a kevés kivételnek). Bár lehet csak én lövök mellé mindig és az ilyeneket fogom ki. Mondhatni ez az átka, ha egy kicsivel is jobban nézel ki mint az átlag, soha nem fogja neked elhinni senki, hogy te hűséges vagy..

2023. márc. 14. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!