Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyermekkori traumára vezethető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekkori traumára vezethető vissza, ha valaki ilyen?

Figyelt kérdés

Amikor vitatkozásra, nagy ritkán “fejmosásra” kerül sor, és az egyik fél (férfi) nem hajlandó normálisan válaszolni, csak hallgat és néz maga elé, mitől lehet? Ordítós veszekedésről, gyanúsítgatásról szó sincs, azokat én is elkerülöm, pedig akkor megérteném, hogy nincs mit mondania… Amikor a “semmiből” hozok fel valami megbeszélendő dolgot, általában válaszra se méltat. Ha jó kedve van, már előtte volt más téma és azután bedobok valami kevésbé tetszőt, általában normálisan kezeli, lehet vele építő jellegű vitát is folytatni.

Miért ilyen, hogyan kezeljem? Tudom, hogy nem volt valami jó gyerekkora, de túl sok részletet nem osztott meg velem. Nem az első kapcsolatom, soha nem találkoztam hasonlóval sem, pedig volt problémás családi hátterű exem, sőt, én is az vagyok.

2023. márc. 13. 04:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%
Attól függ hogy mivel nyaggatod állandóan. Gondolom már unja hogy mindig van valamire valami megjegyezni valód.
2023. márc. 13. 10:24
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy gyerekkorban, ha dühös volt rá a szülő, meg is verte, nem csak veszekedett vele. Ezért azt tanulta meg, hogy jobb, ha meghúzza magát csendben, akkor legalább a verést elkerüli. Tudsz valamit a gyerekkoráról? Meg persze az sem mindegy, hogy te milyen hangnemben beszélsz vele. Próbáld meg írásban, cseten, hátha jobban megnyílik.
2023. márc. 13. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem bizonyítottan van velem született mentális betegségem, ami végig kísért egészen felnőtt koromig. Együtt tudok vele élni bár nem könnyű. Jópár szerettemet megbántottam ez miatt. Mondjuk szerintem meg is érdemelte az összes.
2023. márc. 14. 06:02
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt barátnőm is ilyen volt. Mindig csak bámult előre és semmit nem mondott. Kikészített vele. Még amikor szakítottam vele akkor is csak bámult előre néha benyögött 1-2 szót. Általában az ilyenek konfliktus kerülők, és még azt se mondják el ami őt zavarja.
2023. márc. 15. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!